Avatar Linda Huang

Linda Huang

Wolves brengt uitshirt uit voor seizoen 2021/22

Geplaatst op 16 augustus 2021 om 11:31 uurDe Premier League Wolves en zijn partner Castore hebben gezamenlijk het nieuwe uitshirt van het team gelanceerd voor het seizoen 2021/22. Castoré is dit seizoen de kledingsponsor van de Wolves. Het merk is de opvolger van Adidas en heeft overeenkomsten getekend voor meerdere seizoenen.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen?
Het nieuwe shirt is samengesteld uit grijs en zwart en heeft een modern en agressief patroon.Tegelijkertijd bevat het de iconische gouden elementen van het team om de agressieve spelstijl van het team op het veld te tonen.

Daarnaast heeft de trui gele details en hebben de V-hals en de onderkant van de mouwen subtiele gele lijnen. De clubbadge en het Castore-logo, ook gepresenteerd in goudgeel, zijn toegevoegd aan de voorkant van het shirt. De geribbelde kraag is versierd met gouden fijne lijnen met contrasterende kleuren.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen??
Aan de binnenkant van de onderkant van de kit zit een gele band met een ander motto: "Better Never Stops". De zijkant van het voetbalshirt bevat zwarte mesh panelen met diagonale gele compressiebanden.

Deze goedkope voetbalshirts koop je nu in onze shop.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie