Avatar Linda Huang

Linda Huang

Arsenal's tweede uitshirt voor het seizoen 2021-2022

Geplaatst op 11 augustus 2021 om 10:27 uurArsenal werkte vandaag samen met Adidas om het tweede uitshirt van het team uit te brengen. Naar verluidt zal de eerste verschijning van deze trui dit weekend verschijnen aan het begin van het nieuwe seizoen van het team in de Premier League, wanneer het team de "gepromoveerde" Brentford op de weg zal uitdagen.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen?
Ge├»nspireerd door het uitshirt van het seizoen 1995/96, reproduceert het arsenal 3e shirt 21/22 het bliksemontwerp. Op basis van de 95/96 seizoenstrui heeft het ontwerp enkele wijzigingen aangebracht en het bliksempatroon wordt nog steeds weergegeven op de nieuwe trui in de kleur die trouw is aan het eerste jaar.

Naast een eerbetoon aan het klassieke bliksempatroon van de jersey, is het tweekleurige ontwerp dat is overgenomen door het adidas-logo op de borst van de trui ook een hoogtepunt. Het adidas-logo met een kleurscheidingsontwerp zal bijvoorbeeld mensen doen denken aan de klassieke EQT-serie.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen?
Het Arsenal-logo is rood op de rechterborst en de andere heeft het embleem van de club. In het midden van de trui staat het "Fly Better"-logo van de sponsor, Emirates. De binnenkant van de nek van het uniform bevat ook het zogenaamde logo van alle Arsenal.

Klik nu op arsenal 3e shirt 2022 om dit goedkope voetbalshirts te kopen.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie