Avatar Linda Huang

Linda Huang

Barcelona nieuwe seizoen thuisshirt

Geplaatst op 04 augustus 2021 om 09:35 uurVandaag zal ik de nieuwe seizoen thuisshirts van La Liga reuzen Barcelona voorstellen.

Het nieuwe shirt geeft een nieuw perspectief op de identiteit van de "Blaugrana", geïnspireerd op het wereldberoemde clubembleem van Barcelona, en het ontwerp reorganiseert het traditionele gestreepte shirt.
1860 munich thuis shirt 2021 2022 thailand blauw wit mannen??
Het Barcelona thuisshirt 2022 erft zijn iconische rode en blauwe strepentraditie en interpreteert de strepen moedig om een geheel nieuw imago te creëren.

De swoosh en advertenties op de trui zijn in ivoor weergegeven.Het ontwerp achter de blauwe ronde hals is afgeleid van de "Senyera" (regerende vlag) traditie van de club, en de rode strepen zijn afgezet met een gele achtergrond.
barcelona thuis shirt 2021 2022 rood blauw mannen?
Halfblauwe en halfrode shorts en gestreepte sokken vormen een compleet beeld met de trui.De ivoorkleur is geïntegreerd in het ontwerp van het Swoosh-logo, de jersey-advertentie en het rugnummer. Bovendien is het ontwerp van de achterkant van de kraag geïnspireerd op de "Senyera"-traditie van de club, die wordt gepresenteerd met gele ondertonen tegen rode strepen.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie