Avatar soccer honor

soccer honor

Brugge tasoitti Pariisin Saint-Germainin 1-1

Geplaatst op 17 september 2021 om 10:36 uur

Kauden 2021/22 Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäinen kierros alkoi ja Pariisi tasoitti 1-1 Bruggen kanssa. 15. minuutilla Ander Herrera pukeutui pelipaitaan ja teki maalin, siirtyi PSG: n johtoon, mutta pääsi tasapeliin Club Bruggen kanssa, kun Hans Vanaken teki maalin 27. minuutilla, eikä kumpikaan joukkue tehnyt maaleja uudelleen. Tässä pelissä Pariisi on Bruggen jälkeen lyönneissä (9-16) ja osumien määrässä (4-7). Messi, Neymar, joka oli jalkapallo pelipaidat 10, ja Mbappé aloittivat yhdessä ensimmäistä kertaa, mutta he eivät voineet käyttää valtaansa, eikä kukaan heistä tehnyt maaleja. Viimeisen neljän kauden aikana Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella Pariisi on saavuttanut vain yhden voiton, 1 tasapelin ja 2 tappiota. Entinen Englannin tähti Irving uskoo, että Suur -Pariisissa on heikensi selkälinjan voimaa allekirjoitettuaan nro 30 -Paris Saint Germain pelipaita  Messin.Ehkä heidän on jatkettava kovaa työtä ja vietettävä paljon aikaa tutustumalla toisiinsa, jotta he voivat tehdä täydellisemmän yhteistyön kentällä.