Avatar soccer honor

soccer honor

AC Milan tasapeli Veronan kanssa

Geplaatst op 10 november 2020 om 04:59 uur

Italian jalkapalloliigan seitsemännellä kierroksella kaudella 2020-2021 Milan teki tasan 2-2 Veronan kanssa, joka johtaa tällä hetkellä Serie A -taulukkoa 17 pisteellä. C Milano jää jälkeen kahdella maalilla kotona, luottaen Caseyn omaan maaliin ja Ibrahimovicin viimeisen jalkapallo pelipaidat nro 11 viimeiseen minuuttiin, 2-2 tasapeliin Veronan kanssa ja saavutti 19 voittamatonta Serie A -peliä koko kauden ajan. UEFA: n Europa League -kilpailussa, joka pidettiin keskellä viikkoa, AC Milan hävisi 0: 3 kotona Lille-joukkueelle Lillelle, ja vastustajansa lopettivat lyömättömän ennätyksensä 24 peräkkäisestä ottelusta. Joukkueen moraali aiheutti iskuja. Vaikka joukkueen voittoputki päättyi, AC Milan säilytti Serie A: n voittamattoman ennätyksen 14 voittoa ja 4 tasapeliä. Veteraani Ibrahimovic on vahva tällä kaudella. Hän on tehnyt jo 7 maalia paidassaan tällä kaudella. Kotipelissä Veronaa vastaan ??Ibrahimovic, joka menetti pisteen, keskipylvään ja teki tasan maalin, sai 8,0 pistettä. Pisteet pelin jälkeen olivat pelin korkeimmat. 6. minuutilla pelin alkamisen jälkeen Verona Kalinic otti kulmapotkun pelipaidan vasemmalta puolelta. Cekerini tarttui ensimmäiseen laskeutumiseen ja osui ylärimaan ylätankolla. Ballack teki lisäiskun oikeaan yläkulmaan. 1: 0, vierasjoukkue johtaa. 19. minuutilla Verona otti vapaapotkun vasemmalta rangaistusalueelle, Gambia selvisi rangaistusalueelta, Zacani otti pitkän laukauksen saatuaan pallon, Calabria ojensi jalkansa estääkseen pallon omaan porttiinsa, tuloksena oma tavoite. Verona kasvatti johtoaan 2: 0. 27. minuutilla Sallemax murtautui oikealta ja välitti pallon rangaistusalueelle. Casey AC Milan pelipaita 2020-2021 nro 79 potki sitten ja ampui. Kun pallo osui vastustajaan, hän lensi hitaasti maaliin. 1: 2, Milano veti takaisin kaupunkiin. Rangaistuspotkun ohittanut Ibrahimovic pudotti otsikon 6 metriltä maalin eteen vasempaan yläkulmaan, 2: 2.