Avatar soccer honor

soccer honor

Arsenal voitti Molden 4-1

Geplaatst op 06 november 2020 om 07:47 uur

Klo 4.00 Pekingin aikaa, Arsenal voitti kauden 2020-2021 Eurooppa-liigan B-ryhmän kolmannen kierroksen B-ottelun kotona 4-1, Allison teki pitkän laukauksen ja Willock kaksi maalia. Lohikäärmeet saivat maalin, Pepe teki maalin nro 19 jalkapallo pelipaidat, Arsenal voitti. Tämä on ensimmäinen kerta, kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat Euroopan sodassa. Arsenal ja muut Norjan liigan joukkueet ovat pelanneet 4 kertaa Euroopan sodan historiassa. Arsenal on voittanut 3 voittoa ja 1 tasapelin ja pysynyt voittamattomana; Molde ei ole aiemmin pelannut muita joukkueita vastaan ??Englannin liigassa Euroopan sodan historiassa. Eurooppa-liigan kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen Arsenal ja Molde voittivat molemmat ottelut. Arsenal sijoittui ensimmäiseksi maalieroedulla, kun taas Dundalk ja Vienna Rapids hävisivät molemmat ottelut 0 pisteellä. Arsenal kiertää peräti 9 ihmistä, vain William ja Leno jatkavat juoksua nro 12 Arsenal peliasu. Arsenal tuskin teki maalin avausviikossa 5 minuuttia, Pepe suoritti suoran syötön, Nkatian yhden käden laukaus 10 jaardilta estettiin ja Björbak nro 7 pelipaidassa selvitti maalin. Mutta Molde otti johtoaseman 22. minuutilla, ja Ekrem ohitti pallon ja ampui paalupallon takapotkun vasemmalta alakulmasta. Arsenal ohitti 62. minuutilla, Xhaka valitsi syötön, ja Willrock pelasi paidassa nro 28 rangaistusalueen oikealta puolelta. Xin Yang, joka tuli ulos penkistä, teki oman maalin, 2-1. Arsenal lisäsi etujaan 69. minuutilla, Willock ohitti pallon, Saka palasi rangaistusalueen vasemmalta puolelta ja Pepe laukoi matalasti 16 jaardista vasemmalle alakulmaan, 3-1. 88. minuutilla Pepe ohitti pallon ja Willock ampui yläkulmaan 12 jaardista, 4-1.