Avatar soccer honor

soccer honor

Liverpool voittaa Valioliigassa

Geplaatst op 03 november 2020 om 06:48 uur

Vaikka puolustava mestari Liverpool koki kauden alussa joitain ylä- ja alamäkiä ja kärsi jopa seitsemän maalin tappion kauden aikana, aikataulun syventyessä, joukkueen tila vakiintui. Kolmen viimeisen pelin aikana Liverpool voitti Aja. Cox, Sheffield United ja Midiland ovat voittaneet toisen kolmen pelin voittoputken aallon. Mestarien liigan rohkaisun jälkeen Puna-armeijan yleinen moraali on parantunut huomattavasti. Kauden 2020-2021 seitsemännellä kierroksella puolustava Liverpool voitti West Hamin 2-1 Anfield Stadiumilla. Arnold Liverpoolin nro 66 jalkapallo pelipaidat aloitti 100 virstanpylvästä urallaan Valioliigassa. Tämä nuori puolustaja on saavuttanut suuren menestyksen ja on listan kallein puolustaja. Numero 10 paita Mane aloitti 200 Premier League -ennätystä. Kun Sheffield United käänsi kotinsa Premier League -tapahtumassa 2-1 viime viikonloppuna, Liverpool on kasvattanut liigan voittamatonta ennätystä kotimaassaan 62 otteluun ennätyksellä 51 voittoa ja 11 tasapeliä. Tällä kertaa Liverpoolin voitto West Hamista tasoitti joukkueen ennätyksen 63 lyömättömästä kotipelistä liigan historiassa. West Hamin voittamisen aikana Englannin tulokas keskushyökkääjä Nat Phillips, joka käytti Liverpool peliasu, toimi hyvin debyyttinsä. Hänen kypsyytensä ja komentokykynsä olivat vaikuttavia. Pelin jälkeen Premier League nimitti Phillipsin virallisesti parhaaksi pelaajaksi. Phillips aloitti pelin ja työskenteli yhteistyössä Joe Gomezin kanssa Liverpoolin keskikentässä. West Ham United otti johdon Fornalsin maalilla ensimmäisen puoliajan 10. minuutilla, mutta sitten Salah teki rangaistuksen saadakseen kaupungin takaisin. Jota nro 20 -paidassa viimeisteli uransa ennen toisen puoliajan loppua. Liverpoolin etuna on, että se on juuri voittanut voittoputken, ja tällä kampanjalla on kotietuus, ja historiallisella vastakkainasettelulla on myös suurempi etu.