Avatar soccer honor

soccer honor

Barcelona voitti Ferenc Varosin 5-1

Geplaatst op 23 oktober 2020 om 09:26 uur

Pekingin aika 2020-10-21, UEFA: n Mestarien liigan lohkovaiheessa 2020-2021 pidetyn G-ryhmän ensimmäisen kierroksen ensimmäisellä kierroksella La Liga Barcelona voitti unkarilaisen Ferenc Varosin kotona 5-1. Barcelona teki 7 voittoa, 1 tasapelin ja 2 tappiota kaikissa kilpailuissa viimeisen 10 ottelun aikana. Joukkueella näyttää olevan hyväksyttävä ennätys, mutta he hävisivät Getafelle vieraana liigan viimeisellä kierroksella ja kärsivät ensimmäisen tappionsa uudella kaudella. Ferencvaros on vahva unkarilainen joukkue, jolla on vahvat hyökkäys- ja puolustuskyvyt ja joka on voittanut useita liigamestaruuskilpailuja. Ferencvaros on voittamaton 19 peräkkäistä peliä kaikissa kilpailuissa, ja joukkueen kilpailukyky on edelleen hyvä. Tässä osapuolten välisessä taistelussa, molempien osapuolten vahvuuden, perustekijöiden ja historian näkökulmasta, Barcelona mursi vastustajansa vahvuutena, ja molemmat osapuolet ovat hyvässä kunnossa. Barcelonalla on valtava etu tässä pelissä, ja joukkueen suorituskyky kotona on edelleen erittäin vahva, vaikka Ferenc Varosilla olisi tumma hevonen, mutta Barcelonalla on ehdoton etu voiman murskaamisessa, uskon, että joukkue voi helposti tappaa vastustajan. Tuomari näytti punaiselle kortille Barcelona Pique. Messi Barcelonan nro 10 jalkapallo pelipaidat ja Harakin Ferenc Varoksesta teki maalin. Barcelona Fati, Coutinho, Pedri ja Dembele tekivät molemmat maalin. Loppujen lopuksi Barcelona pyyhkäisi Ferencvarosia 5-1. Barcelona avasi teurastusmääräyksen 26. minuutilla. Kova?evi? kaatui Messin rangaistusalueella. Tuomari osoitti 12 jaardia. Messi itse teki rangaistuksen ja räjäytti pallon vasempaan jalkaan maalin oikeaan alakulmaan. pallo. 42. minuutilla kotijoukkue teki 2-0 volley-laukauksen rangaistusalueen vasemmalta laidalta rangaistusalueen vasemmalta laidalta kotijoukkueelle. 52. minuutilla Barcelona teki jatkuvan keskityksen Messi ja Fati välillä, joka oli yllään Barcelona-paidassa. Coutinho laukoi matalan laukauksen oikealla jalallaan rangaistusalueen vasemmalta laidalta. Pallo lensi maalin vasempaan alakulmaan, 3-0. Vierasjoukkue veti kaupungin takaisin 68. minuutilla, Harakin huijasi Neton oikeaan alakulmaan, 1 - 3. Ferenc Varos teki ensimmäisen maalin Mestarien liigan historiassa! 83. minuutilla voittaakseen voiton, teini-ikäinen Pedri, jolla oli nro 16 -FC Barcelona peliasu, työnsi maalia oikealla jalallaan rangaistusalueen keskelle, 4-1. Kotijoukkue lisäsi kakun kakkuun 90. minuutilla, Messi teki maalin rangaistusalueen keskeltä ja Dembele teki maalin oikealla jalallaan pienen rangaistusalueen edessä. Lukitse pisteet 5-1.