Avatar soccer honor

soccer honor

Münchenin Bayern on voittanut useita pelejä

Geplaatst op 20 oktober 2020 om 09:32 uur

Viime viikolla maailman jalkapallo on ollut jännittävä ja värikäs. Saksan Münchenin vuosien 2020--2021 ensimmäisellä kierroksella Saksan Münchenissä Bayern München voitti Dylanin 3-0 päästäen toiselle kierrokselle. Sitten liiga pyyhkäisi Bielefeldin 4-1 pois. Lewandowski osallistui 2 maaliin ja 1 syöttöön. Hyökkääjä Muller, yllään nro 25 -jalkapallo pelipaidat, esiintyi hämmästyttävästi. Hän teki maalin kahdesti ja lähetti avun. Bundesliigan neljäs kierros alkoi. Bayern München haastoi Bielefeldin pois. Ensimmäisen puoliajan 8. minuutilla Mueller avasi Bayernin ennätyksen. 25. minuutilla Gretzka antoi matalan syötön vasemmalta, ja Lewand ampui rangaistusalueen ulkopuolelta. Ennen alkupuoliskon loppua Lewand ampui ja teki maalin kaksinkertaisen renkaan loppuun saamiseksi. Toisen puoliajan 50. minuutilla Lewand avusti Muelleria puukotetulla laukauksella. 58. minuutilla japanilainen pelaaja Don Anlu, jolla oli ykköspaita, vetäytyi takaisin kotijoukkueelle. 76. minuutilla Tolisso otti paitansa ja lähti. Lopulta Bayern voitti Bielefeldin 4-1 vieras. Joukkueen viimeaikaisen tilanteen näkökulmasta Bayern Munich on tehnyt 4 voittoa, 1 tasapelin ja 1 tappion viimeisissä kuudessa ottelussa, tehnyt 20 maalia ja hävinnyt 10 maalia, ja tehnyt 2 voittoa, 1 tappio, löytänyt 7 maalia ja menettänyt 6 maalia kolmessa virallisessa vierasottelussa tällä kaudella. Heidän joukossaan he voittivat Hoffenheimin 4-1 järkyttyneessä vierasottelussa liigassa, voittivat Dortmundin 3-2 vieraalla Saksan Super Cup -pelissä ja voittivat Dylanin Saksan jalkapallon viidennessä divisioonassa 3-0 vierailla German Cupissa. peli. tiimi. Bundesliigan viimeisellä kierroksella Münchenin Bayern teki Hertha Berlinin kaksi maalia peräkkäin. Saatuaan johtoaseman he menettivät pallon uudelleen, mutta seisokin kolmannella minuutilla Levan-nro 9 -FC Bayern München peliasu teki pisteen ja teki jännittävän kolmipisteen.