Avatar soccer honor

soccer honor

Real Madrid -linkki useisiin tähtiin

Geplaatst op 09 januari 2020 om 03:49 uur

Real Madrid voitti Valencian 3-1 voitolla Espanjan Super Cup-välierässä keskiviikkona. Huolimatta siitä, että Valencia oli saavuttanut myöhäisen maalin, he eivät voineet pelastaa tappiota lopulta. Ja Real Madridin keskikenttäpelaaja Toni Kroos käytti jalkapallo pelipaidat ja rekisteröi huomattavan maalin ottelun 15. minuutilla. Isco ja Luka Modric auttoivat myös klubia lisäämään painoarvoa voittoon. Real Madrid siirtyy Super Cupin finaaliin ja jää Saudi-Arabiaan pelaamaan seuraavaa otteluaan. Varane ja Casemiro pelasivat kaikki 90 minuuttia pelissä Valenciaa vastaan. Se oli erityinen peli heille molemmille. Varane teki 200 voittoa, kun hänellä oli valkoinen Real Madrid pelipaita yhdeksän vuodenaikaa. Casemirolle on 150 voittoa hänen kuudennesta kaudestaan ??Madridista. Real Madridin parhaillaan tapahtuu siirtymävaihe, ja he ovat uppoutuneet jälleen Brasilian markkinoille etsimään kykyjä. Mutta pääkohde on Paul Pogba. Samaan aikaan he ovat olleet myös yhteydessä pelaajiin, kuten Sadio Mane ja Christian Eriksen. Timo Werner, yksi maailman jalkapallon tällä hetkellä halutuimmista nuoruista hyökkääjistä, on sidottu muutokseen Real Madridiin, mutta Zinedine Zidane ei tarvitse uutta eteenpäin. Karim Benzema näyttää olevan takaisin parhaimmillaan tekemällä 16 kertaa kaikissa seuran kilpailuissa. Toisen valinnan hyökkääjänä Luka Jovic ei ole vielä täysin asettunut asumaan. Hän on kuitenkin uusi klubin jäsen ja hänellä ei ole vakuuttavaa suoritusta pelin aikana Valenciaa vastaan. Nuori näytti juuri olevansa innokas taistelemaan peliajasta.