Avatar SAMtravel

SAMtravel

8e dag van mijn vakantie naar Curaçao

Geplaatst op 19 april 2018 om 00:36 uurVanmorgen moest Kerime me wakker maken omdat we om 11 uur gaan zwemmen met dolfijnen. Lekker een gebakken eitje gegeten waar ik ook salami onder heb gedaan. Maar ik heb eerst nog even in het zwembad gezwommen want dat hoort erbij hè elke morgen… eerst zwemmen. Daarna douchen en omkleden en naar de dolfijnen. Daar was nog veel meer te zien dan een dolfijnen show! Ze hadden ook nog flamingo’s ik dacht dat ze van plastic waren ze stonden zo stil ... maar ineens gingen ze toch bewegen , en toen was het zover we gingen naar de dolfijnen , om met ze te zwemmen moest ik van die rare grote dingen aan mijn voeten dat vind ik helemaal niet fijn, dus heeft Saskia geregeld dat we in een ander bad met de dolfijnen konden spelen , ik heb kusjes gehad van de dolfijn die Kayo heette, handjes met ze geschut en als ik met mijn twee vingers klapperde ging de dolfijn lachen.  De dolfijn deed leuke kunstjes en ging heel hard rondjes zwemmen we werden helemaal nat gespetterd. Ik vond het geweldig maar ook een beetje eng, maar saskia en Kerime ook wel hoor….we konden hem aaien over zijn rug en zijn buikje dat is lief!!  Ik was helemaal moe toen ik thuis kwam, wat een indrukken weer allemaal , snel wat eten en dan siësta.
Na de siësta hadden Mark en Saskia een leuke verrassing, we gingen alweer uit eten.
Nou dat vond ik wel leuk hoor , ik zat als eerste in de auto want ik geef mijn plekje voorin niet meer af natuurlijk ik moet naast Mark zitten want ik weet de weg .... linksaf.... en we komen er altijd.
We gingen eten in een restaurant op het strand, we zaten met onze voeten in het zand.
Ik ben ook bij de keuken gaan kijken en wilde graag met de kok op de foto dus dat is ook gebeurt.
We waren laat thuis met onze buikjes weer goed vol!!
Dus gelijk mijn bedje in! Morgen de laatste dag.....

Reacties

Laura
Geplaatst op 23 april 2018 om 09:42 uur
Wat klinkt dat heerlijk allemaal.Lijkt me zo gaaf, met dolfijnen zwemmen.Gelukkig hebben jullie genoten..

Jolanda
Geplaatst op 20 april 2018 om 14:30 uur
Wauw super fijn dat lijk mij geweldig met de dolfijnen zwemmen, goed dat je het durfde Jolanda! Deze vakantie zal een super herindering zijn! Genueet nog van je laatste dag meid! ????

Inge
Geplaatst op 19 april 2018 om 21:17 uur
Wauw wat een ervaring weer! superfoto's!!

Inge
Geplaatst op 19 april 2018 om 21:12 uur
Wauw wat een ervaring weer! superfoto's!!

Sandra
Geplaatst op 19 april 2018 om 16:04 uur
Dat is wel heel speciaal hoor, dolfijnen van zo dichtbij zien! Leuke dingen doen jullie elke dag weer zeg!

Gea
Geplaatst op 19 april 2018 om 10:18 uur
O wat gaaf Jootje daar bij de dolfijnen !!! Super stoer van jou hoor. En volgens mij vond Kerime het wel een beetje eng hahaha. Maar jij durft ze gewoon te aaien. Wat een mooie vakantie heb jij. Daar zal je nog lang aan terug denken he.

Lia
Geplaatst op 19 april 2018 om 08:43 uur
Wat heb je weer een superdag gehad. Ik vind het ook wel bijzonder dat je niet bang was voor de dolfijnen. Waarschijnlijk zou ik dat wel erg eng vinden. Geniet nog maar

Johan en Diana
Geplaatst op 19 april 2018 om 06:47 uur
Dat is echt cool ! Wat een speciale bijzondere dag was dat,

Liset
Geplaatst op 19 april 2018 om 00:52 uur
Wauw jo wat een ervaring. Te gek en wat een stoere vrouw ben je toch.

Plaats een reactie