Avatar Corina Landman

Corina Landman

Vertrek 13-11-2023

Geplaatst op 12 november 2022 om 21:43 uurEindelijk is het zo ver. De planning was dat we eind oktober zouden vertrekken. 
Maar we kregen wat tegenslagen. Deze zijn weer overwonnen. Niets houdt ons tegen om te vertrekken.  De bus staat ingepakt, de tank is vol, dus na het ontbijt kunnen we gelijk vertrekken.

Het wordt toch weer later. De buurman komt nog even langs voor instructies. Hij heeft de sleutel gekregen en kan als het nodig is naar binnen. Ook gaat hij ons plantje verzorgen. Wij hebben er 1 en daar zijn we zuinig op. Om 10.15 uur vertrekken we eindelijk. De reis gaat voorspoedig. 
Wij nemen niet de tol maar gaan via Luik binnendoor naar Reims waar we in de buurt in het plaatsje Pogny gaan overnachten.

Binnendoor is niet altijd een verstandige keus. De wegen in Belgiƫ zijn soms zo slecht dat de bus bijna loopt te stuiteren. Maar goed dat wisten we eigenlijk al van begin van dit jaar.

Om 13.00 stoppen we voor een broodje en een kopje koffie. Daarna neem ik het stuur over en rijden we richting onze eindbestemming van vandaag. Een camperplaats in Pogny. Als het goed is komen wij daar om ongeveer 16.45 uur aan en hopelijk is er nog een plekje voor ons. Er kunnen maar 2 campers staan.
Eenmaal aangekomen is er gelukkig nog 1 plekje vrij voor ons.

Wij hebben het eten thuis al gemaakt dus we hoeven het alleen maar op te warmen.
Het smaakt heerlijk.

We hebben vandaag een prima rit gehad. Vanavond nog een plekje zoeken voor morgenavond.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie