Avatar alex fu

alex fu

Real Madrid 2-0 Ebar

Geplaatst op 05 april 2021 om 10:41 uur

La Ligan 29. kierroksella Real Madrid voitti Ebarin 2-0 kotona, Asensio teki maalin 41. minuutilla ja Benzema puski 73. minuutilla. Lisäksi Real Madridilla oli pelissä myös kolme maalia, jotka mitätöitiin paitsiossa.Ensimmäisen puoliskon 3. minuutilla Ebarin puolustaja Poso teki palautusvirheen. Benzema varasti pallon ja erotti sen, mutta maalivahti Dmitrovich torjui laukauksensa. Viidennessä minuutissa Marcelo antoi syötön vasemmalta, Benzema lähti kohti pelaajaa, mutta hän oli hyökkäyksissä mitätöimään ensimmäisen maalin. 10. minuutilla Marcelo keskitti vasemmalta, mutta Casemiro nappasi paikan ja menetti pallon. 14. minuutilla Marcelo keskitti vasemmalta, ja Asensio tuomittiin hyökkäykseen. Asensio otti 21. minuutilla vapaapotkun oikealta ja osui ylärimaan suoraan laukauksella. 31. minuutilla Leon mursi pallon rangaistusalueen oikealla puolella ja menetti maalin. 36. minuutilla Vazquez ohitti pallon käänteisessä kolmiossa oikealta, Isco ampui rangaistusalueen ulkopuolelta, ja Asensio maalasi pallon rangaistusalueen kantapäästä, mutta Asensio tuomittiin hyökkäykseen ja maali peruutettiin uudelleen . 41. minuutilla Real Madridin Casemiro tiputti pallon läpi. Tällä hetkellä Asensio, yllään nro 11 -jalkapallopaidat, sai yhden mahdollisuuden. Hän teki maalin rangaistusalueelta ja Real Madrid johti 1-0! 45. minuutilla Diop ampui rangaistusalueelta ja Courtois torjui pallon. Ensimmäisen puoliskon lopussa Real Madrid johti väliaikaisesti Ebaria 1-0 kotona.Toisen puoliajan alussa 48. minuutilla Vazquez tiputti pallon oikealle rangaistusalueelle, ja maalivahti torjui laukauksen. 52. minuutilla Marcelo antoi syötön vasemmalta, Isco ojensi jalkansa koskettaakseen palloa, ja Dmitrovich sai pallon. 55. minuutilla Asensio keskitti pallon oikealta ja Benzema puski pallon korkealle. 62. minuutilla Vazquez palautti syötön. Courtois teki virheen. Pallo melkein vierähti omaan maaliin. Courtois tarttui lopulta palloon lähtötilanteesta. 71. minuutilla Casemiro teki kaukolaukauksen, mutta Real Madrid-pelaaja oli rangaistusalueella ulkopuolella, ja maali mitätöitiin. 73. minuutilla Vinicius antoi syötön rangaistusalueen vasemmalta laidalta. Benzema, jolla on Real Madrid jalkapallopaita, teki pään, Real Madrid 2-0! 79. minuutilla Vazquez antoi syötön oikealta, ja Rodrigo oli liian kevyt ampua rangaistusalueella. Maalivahti otti sen vastaan. 85. minuutilla Kik ampui korkealle rangaistusalueen ulkopuolelle. 87. minuutilla Gan Guishi ampui volleyn rangaistusalueella ja Courtois torjui hänet. Pelin lopussa Real Madrid voitti Ebarin 2-0 kotona.