Avatar ida lee

ida lee

Dette er en duel mellem Eagles og Nuggets

Geplaatst op 23 februari 2021 om 06:45 uur

NBA's regelmæssige sæson fortsatte, og Eagles udvidede engang deres føring til 22 point hjemme. Til sidst besejrede de Nuggets 123-115.I første kvartal af spillet lavede Huert og Nagy tre-pointer i træk, Porter scorede 2 + 1, Yang lavede en hurtig pause og Clippers førte 6-5 i åbningsspillet. Murray scorede to gange, men derefter scorede Capella og Redish 4 point med straffeslag, og Eagles jagede til 11-12. Murray scorede 2 + 1. Efter at Porter lavede en tre-pointer, med 5 minutter tilbage i kvartalet, førte Nuggets 20-16. Derudover lavede Young to frikast, Button ramte en trepeger, Porter og Ball lavede to layups, og Nuggets førte 27-20. Imidlertid lavede Gallinari, en spiller i Atlanta Hawks trøje, to frikast. Ball lavede en trepeger, Okonwu dunkede og Snell lavede en trepeger. I slutningen af første kvartal førte Nuggets 33-27.I andet kvartal ramte Gallinari en trepeger og Okonwu lavede en 2 + 1-jumper. Efter at Snell havde lavet endnu en trepeger, lavede Hawks en 10-0 pasning, hvilket førte 37-33. Button svarede med en trepegepind, Morris ramte to gange, og de to hold blev bundet til 40. De to hold skiftede førende mange gange. Button ramte en trepeger og Jokics kande scorede. Med 5 minutter og 49 sekunder tilbage i kvartalet førte Nuggets 47-43. Huerte lykkedes to gange i lovovertrædelsen, Yang scorede et kast, og Eagles gik 8-0 til føring 51-47. Murray lavede en trepegepind, Hult brød igennem for en layup, og Redish lavede en trepegepind. Efter at Capela lykkedes i en layup, førte Eagles 58-50 med en 7-0 bølge. Button og Murray of the Nuggets scorede to på hinanden følgende mål for at hjælpe holdet med at genvinde et point. Efter at Gallinari og Young scorede 4 point i træk, afsluttede Morris en layup. Men i slutningen af første halvleg fører Eagles 64-56.Efter den lette sidekamp tog Eagles Capella en tom layup, Button og Najib dunk to gange, Yang lavede en trepeger og hjalp derefter Capela med at score en tom dunk. Efter en trepeger ramte Eagles 8-2. , Førende 74-62. Jokic lavede en hopper for at stoppe blødningen og lavede derefter et tip. Yang lavede en trepeger og lavede derefter et hurtigt pause-kast. Efter at Hert og Capela scorede igen, med 4 minutter og 7 sekunder tilbage i kvartalet, førte Hawks 85-66 til 19 point. Jokic ramte en trepeger. Efter at Snell og Young ramte på hinanden følgende trepointer, blev forskellen i point udvidet til 22 point. Campazzo ramte en trepeger, Hampton afsluttede en dunk, Gallinari lavede en dunk, og Morris afsluttede en layup. Efter tre kvartaler førte Eagles 93-76.I sidste kvartal lavede Gallinari to frikast, Morris lavede en nødstopjumper, Okongu lykkedes i to offensiver, og hans yndlingsidol Murray i Nuggets Billige Basketball Trøjer scorede 5 point i træk. Morris Efter tre pointer lavede Murray endnu et skud, Nuggets blev jaget til 88-99 med en bølge på 8-0. Collins tippede for at stoppe blødningen. Capela lavede to frikast, og Collins lavede endnu et frikast. Efter Trey Young lavede to frikast, med 4 minutter og 3 sekunder tilbage i kvartalet, forlængede Hawks stadig stillingen til 109-92 med ekstraordinær styrke. situation. Murray fortsatte med at jagte point for Nuggets og ramte på hinanden følgende trepegere. Derefter scorede han endda 4 point med et straffespark, men Hawks var i stand til at svare. Efter at Campazzo ramte en tre-pointer, jagede Nuggets pointforskellen til 11 point. , Men kun 1 minut og 50 sekunder tilbage. Skønt Nuggets stolede på Jokics trepeger, forfulgte de pointforskellen til 7 point, men 41,6 sekunder før finalen førte Hawks stadig lidt med 119-110. Nuggets 'udholdenhed kunne i sidste ende ikke vende situationen. I sidste ende tabte Nuggets mod Hawks 115-123, hvilket er beklageligt.