Avatar Mandy, Merle en Hannah Smits

Mandy, Merle en Hannah Smits

26 oktober

Geplaatst op 26 oktober 2018 om 05:55 uurHallo, Nog 7 dagen! Stiekem krijgen we nu wel weer zin om naar huis te gaan, maar wat gaan wij nu een leuke laatste week tegemoet! Onze mini rondreis is gestart op 21 oktober, we zijn met de trein naar Mumbai gegaan om daar twee dagen de stad te verkennen. Wat een drukke stad, overal waar je kijkt lopen mensen en hoor je getoeter. Tijdens onze tour door Mumbai zijn we ook in een leerfabriek geweest, waar mannen van 9 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds bezig zijn om portemonnees maken. Na Mumbai zijn wij met z’n drieën vetrokken naar Jaipur en de jongens gingen weer naar terug Nederland. Jaipur wordt ook wel de Pink City genoemd, omdat er heel veel roze gebouwen staan. De roze kleur staat voor vrede. We hadden ook hier twee dagen de tijd om de stad te verkennen. Dit is tot nu toe een van de mooiste plekken die we hebben gezien van India. Misschien komt het omdat alles roze is en wij daar gewoon van houden, haha. In twee dagen hebben we veel gebouwen bezocht en zijn we naar de monkey tempel geweest. Wat en mooie en bijzondere stad is Jaipur! Gister avond zijn we aangekomen in Agra. Hier is onder andere de Taj Mahal te vinden. We zijn erg benieuwd naar deze stad.

Reacties

Nel ouwerkerk.Oma.
Geplaatst op 27 oktober 2018 om 23:18 uur
hallo dames.Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt in dat land.(ben jaloers) .geniet er nog van deze laatste week en goede reis naar huis.Oma Budel.

Els
Geplaatst op 26 oktober 2018 om 12:08 uur
Geniet van de laatste dagen. En we zijn weer blij om jullie te zien volgende week.

Petra
Geplaatst op 26 oktober 2018 om 06:52 uur
Wat een geweldige reis! Geniet nog van jullie laatste dagen daar en dan zal het inderdaad toch ook wel weer lekker zijn om naar huis te gaan. Tot over een week! XXX

Plaats een reactie