Avatar Mandy, Merle en Hannah Smits

Mandy, Merle en Hannah Smits

23,24 augustus

Geplaatst op 25 augustus 2018 om 09:20 uurNa een goede eerste nachtrust werden we al vroeg opgehaald door meneer Saschin. Hij heeft ons mee genomen naar een school voor kinderen met een verstandelijke beperking, epilepsie en autisme. De school is voor kinderen/volwassene van een leeftijd van 6 tot 30 jaar.  We hebben een rondleiding gekregen van een vrouw en legde ons uit dat de kinderen tot hun 16de onderwijs kregen en daarna beginnen ze met productie werk, bijvoorbeeld wierook stokjes maken. De school verdient hier geld mee. Deze school is opgezet door de verschillende donaties die ze hebben gekregen van verschillende mensen.


De volgende dag werden we opgehaald om naar onze nieuwe verblijfplaats te gaan voor de komende 10 dagen. We verblijven in een oud verzorgingshuis waar 17 vrouwen cursussen volgen voor fysiotherapeut, dokter en thuisverzorger.  Vanaf maandag beginnen wij hier met onze eerste stage. Wij mogen dan deze cursussen gaan bij wonen om over deze onderwerpen extra te gaan leren. 
Omdat we maandag pas beginnen met onze stagedag. Hebben we dit weekend nog vrij, om onder andere leuke dingen te kunnen bezichtigen. Vandaag zijn we naar Old Goa geweest, dit is dorpje wat bekend staat om de verschillende mooie kerken. Wij zijn hier met de bus naar toe gegaan, wat een belevenis. In de bus is er plek voor ongeveer 35 mensen, er zijn speciale plekken voor de vrouwen, de ouderen en voor de gehandicapten.
Toen wij naar de eerste kerk liepen om deze te gaan bezichtigen werden wij aangesproken door Indiërs. Ze wilde graag met ons op de foto, dit vonden wij geen probleem. Gedurende de dag vroegen er steeds meer mensen of ze met ons op de foto mochten. Vanaf toen werd het ongemakkelijk, want toen we eenmaal ja zeiden stonden er daarna 30 man in de rij.  

Reacties

Opa en oma struijk
Geplaatst op 26 augustus 2018 om 17:17 uur
Lieve meiden hoe gaat het?we kijken elke keer naar jullie verslag en foto’s leuk dat dat mogelijk is heel veel groetjes Opa en Oma Struijk

Els Godschalx
Geplaatst op 25 augustus 2018 om 14:31 uur
Nou een paar mooi meiden dat zien ze daar wel zitten. Veel plezier ????????????

Mieke beukhof
Geplaatst op 25 augustus 2018 om 12:07 uur
Leuk verslag dames! Heel veel succes en we kijken uit naar jullie volgende verslag grt. Mieke

Wilma
Geplaatst op 25 augustus 2018 om 11:46 uur
Jullie zijn dus echt een bezienswaardigheid daar. Zoveel Nederlanders zullen er ook niet lopen. Ik kijk elke weer uit naar jullie verslag. Gr. Wilma

opa oma van mandy
Geplaatst op 25 augustus 2018 om 09:46 uur
Wat een belevenis voor jullie geniet er van.18

Plaats een reactie