Avatar Mandy, Merle en Hannah Smits

Mandy, Merle en Hannah Smits

Aankomst

Geplaatst op 22 augustus 2018 om 18:15 uurOns avontuur is nu echt begonnen! Gisteren om 11:25 uur vertrokken vanuit Amsterdam Schiphol en om 6:30 aangekomen in Goa, India. We zijn in totaal 17 uur onderweg geweest met een tussenstop van 5 uur in Mumbai. 
Wat een indrukwekkende ervaring was het. We werden opgehaald van het vliegveld in Goa toen begon de eerste cultuur shock. Het verkeer is hier net een spelletje. Iedereen rijd door elkaar heen, koeien en honden lopen over de weg en voor toeteren krijg je geen bekeuring zoals we in Nederland gewent zijn.
Eenmaal aangekomen op de verblijfplaats  Poenda werden we begeleid naar onze bungalow voor de komende tijd. Na ons eigen te hebben gezeteld, hebben we onze stagebegeleider meneer Sachin ontmoet. Hij gaat ons begeleiden tijdens onze stage en de mooie plekken van India laten ervaren. Het is allemaal nog heel onwerkelijk dat we er nu echt zijn! 
Na een middag dutje te hebben gedaan heeft meneer  Sachin ons meegenomen naar het kleine centrum van Poenda. Hier hebben wij wat boodschappen gedaan voor de komende dagen. En merkte meteen dat hier niet vaak Europeanen in de winkels komen want we hebben namenlijk vaak ons hoofd gestoten. Morgen gaan op een school kijken met onze stagebegeleider. We zijn benieuwd!!

Reacties

Petra ouwerkerk
Geplaatst op 26 augustus 2018 om 11:49 uur
Hoi dames, Heel veel plezier in India en geniet van de omgeving, de andere cultuur en de contacten met de lokale bevolking. Ik hoop dat jullie een leuke afwisselende stage gaan krijgen. Groetjes petra

Nel ouwerkerk
Geplaatst op 24 augustus 2018 om 12:47 uur
Hoi mandy leuk dat ik mee kan kijken naar je belevenissen daar veel plezier nog en ik zie wel weer als jullie gemaild hebben.doei oma.

Alice D
Geplaatst op 23 augustus 2018 om 19:16 uur
Veel plezier!!!

Petra
Geplaatst op 23 augustus 2018 om 09:49 uur
Wat leuk dat we jullie zo kunnen volgen! Ik ben heel benieuwd naar jullie verdere avonturen en ervaringen. Geniet er van!

Els Godschalx
Geplaatst op 23 augustus 2018 om 09:41 uur
hallo dames ik hoop dat jullie daar een hele mooie tijd hebben. ik zou zeggem geniet ervan

Oma Struijk
Geplaatst op 23 augustus 2018 om 09:21 uur
Wij zijn blij dat we jullie kunnen volgen, we hopen dat het allemaal goed gaat en doe jullie best daar in India kus van opa en oma

Lia vos
Geplaatst op 23 augustus 2018 om 07:09 uur
een leerzame en fijne stage toegewenst veel succes

Wilma
Geplaatst op 22 augustus 2018 om 22:25 uur
Heel fijn om zo met jullie mee te beleven, in gedachten zie ik het al een beetje voor me.

C, Godschalx
Geplaatst op 22 augustus 2018 om 20:24 uur
hoop dat jullie een fijne tijd daar hebben en veel kunnen zien van de cultuur. en veel ervaring opdoen als stagiaire in dit verre land.

C, Godschalx
Geplaatst op 22 augustus 2018 om 20:19 uur
hoop dat jullie een fijne tijd daar hebben en veel kunnen zien van de cultuur. en veel ervaring opdoen als stagiaire in dit verre land.

Plaats een reactie