Avatar It'sMe

It'sMe

Home sweet home

Geplaatst op 11 augustus 2019 om 09:54 uurZaterdag 10 augustus
De push back is SFO is ruim 2 uur later dan gepland. Uiteindelijk vliegen we over SF en kunne ter nauwer nood een glimp op vangen van de stad bij nacht. De terugreis is echt begonnen; 3 weken Canada en de US. De route brengt ons over donker Canada, Hudson Bay, een randje Groenland, de Noord Atlantische oceaan, Ierland, Engeland Belgie en Duitsland. De vlucht boven het noordelijk deel va Canada is nogal bumpy. Het pad richting Europa is glijdend. Van de vertraging op SFO hebben we in Frankfurt nauwelijks last: de overstap tijd van 2 uur is gereduceerd tot een uur en met wat vertraging van de vlucht naar Amsterdam loopt alles strak: de wachttijd is alleen maar korter geworden. Ook het laatste deel glijdt voorbij, de taxi rit naar Heiloo ligt in het verlengde. Heiloo weer thuis. De katten geven een concert.
Na wat eten wil Carlijn naar haar plek in Leiden. Dat is ook weer een nieuw fenomeen: na een intercontinentale, transatlantische vlucht je dochter naar haar kamer brengen. 
Iedereen weer thuis na 3 weken. We kunnen terug kijken op: een vlotte reis, een prachtig Vancouver, Vancouver Island, walvissen, kanoeen in Euclelet, een prachtig uitzicht over de kustlijn van west Canada, een treinreis naar Seattle, shoppen in Seattle, rijden in een Dodge Challenger, jarig zijn in Seattle, shoppen in Seattle, zien hoe Boeings gebouwd worden, een van de mooiste plekken op de wereld: Yosemite NP, Kings Canyon en machtige woud reuzen, fietsen over de Golden Gate bridge. wandelen door SF, de dark side of the US. 
Dat alles concludeert een succesvolle en prachtige reis.......

Reacties

Cees Sep
Geplaatst op 11 augustus 2019 om 11:10 uur
We hebben het prachtig gevonden dat je ons op de hoogte hebt gehouden van jullie tochten in de US. Bedankt!!

Cees Sep
Geplaatst op 11 augustus 2019 om 11:10 uur
We hebben het prachtig gevonden dat je ons op de hoogte hebt gehouden van jullie tochten in de US. Bedankt!!

Plaats een reactie