Avatar It'sMe

It'sMe

The final stage

Geplaatst op 10 augustus 2019 om 02:35 uurVrijdag 9 augustus
3 weken geleden zijn we vertrokken met bestemming Vancouver. Nu 3 weken later wachten we op vertrek voor het laatste onderdeel van deze reis: de terugvlucht naar Europa. Een vlucht van ruim 11 uur brengt ons over het noord-amerikaanse continent de Atlantic. Tis nog even wachten.
Vanmorgen bleek dat we na 3 weken goed op elkaar zijn in gespeeld. Het kost weinig moeite im iedereen na opstaan in een uur en een beetje vertrek klaar te hebben. Er is nog een reisdoel voor we naar SFO gaan: op de weg naar Livermore is een grote outlet mall. Er is een doel voor ogen: een Levi broek scoren. Levi Strauss begin in 1853 in San Francisco om een westkust zaak te openen van zijn broer. Nog steeds is het bedrijf eigendom van de nazaten van de familie Strauss. Het hoofdkantoor staat hier in san Francisco.
De mall is even rijden slechts 45 mijl goed voor bijna een uur rijden. De mall overtreft veel: de grote merken hebben een outlet. Het is struinen langs winkels. De missie slaagt voor de volle 100%. Na ruim 2 uur struinen gaan we richting het vliegveld. We zien dat boven de heuvels aan de overkant van de freeway een enorme rookwolk hangt. Op de heuvels woedt een wildfire die al een groot deel zwart heeft gebrand. De rook ontwikkeling is groot. Gelukkig voor ons heeft het verkeer naar San Francisco er weinig hinder van terwijl de andere kant helemaal vast staat.
De weg naar de car rental vinden we makkelijk en brengen met bloedend hart de Chevrolet Tahoe terug. Daarna verloopt alles redelijk vlot: inchecken, bagage afleveren, security. Helaas biedt de luchthaven niet veel meer dan stoelen om te wachten op boarding. Dat doen we met geduld: hoe was het ook al weer? Reizen is wachten.....

Reacties

Henny
Geplaatst op 10 augustus 2019 om 09:28 uur
Welkom thuis Ik heb genoten van je reisverslagen

suze en cees
Geplaatst op 10 augustus 2019 om 08:51 uur
Een bijzondere reis voor jullie en voor ons. Bedankt en we zien jullie graag weer terug in Heiloo.

Henny
Geplaatst op 10 augustus 2019 om 08:07 uur
Welkom thuis Ik heb genoten van je reisverslagen

Plaats een reactie