Avatar Xander Detremmerie

Xander Detremmerie

3de verhaal

Bericht - 01 maart 2018 om 16:50 uur

De moment waarop ze mijn moeder opgroeven stond ik erop te kijken. We zijn via een deal te weten gekomen waar ze lag en we moesten ze enkel  nog opgraven. Het was wel nog niet zeker of ze daar effectief in lag maar de kans was groot.  

Zoals verwacht botsten de gravers van het forensisch team op iets. Nu was ik wel bijna zeker dat mijn moeder terecht was. Na 30 jaar. Ik heb de laatste tijd (toen ik met dit onderzoek begonnen ben) enorm veel energie gestoken in de zoektocht naar mijn moeder, ik heb steeds gehoopt dat ze nog leefde, daarbovenop was ik zelfs bijna mijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

2de verhaal

Bericht - 28 februari 2018 om 13:41 uur

Op een avond kwamen ik en Knox terug van een afspraak met Claire Jericho toen plots mijn huurauto op hol sloeg. Ik deed er alles aan om de wagen op de baan te houden, maar de auto belandde in het kanaal en dreigde te zinken.  

De auto sloeg dus op hol en haalde snelheden tot 160 km/h, ik kon hem niet op de baan houden en we belandden in het kanaal. Ik deed er alles aan om mij en Knox (die bewusteloos was geraakt van de schok) uit de auto te krijgen maar niks hielp. We dreigden te verdrinken en ik was enorm teleurgesteld in mezelf dat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

1ste verhaal

Bericht - 27 februari 2018 om 16:38 uur

Het was avond en ik wou mijn onderzoek nog wat verder uitdiepen, ik besloot naar de plaatsen te gaan waar de 4 vrouwen waren omgebracht 30 jaar geleden door een seriemoordenaar. Hiermee hoopte ik een stap dichter bij mijn moeder te komen.  

Ik kwam bij de 1ste plaats delict en zag een wit busje voorbijrijden dat precies vertraagde in het voorbijrijden (ik zat toen wel alweer in mijn auto), ik trok er mij niks van aan en reed naar de volgende plaats. Daar nam ik opnieuw wat foto’s en reed naar de 3e plaats. Ook daar zag ik nog net een wit busje, ik besloot weer foto’s (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie