Avatar Wies Schuurman

Wies Schuurman

Tweede en laatste update; adventure of a lifetime.

Bericht - 17 juni 2018 om 07:47 uur

Dusssss, hier is dan eindelijk de tweede en meteen de laatste update. Excuses voor iedereen die vol smart zat te wachten op een update die niet kwam. (dit zal vast nog wel meevallen) Ik was kort gezegd te druk met genieten. Na de vorige update zijn er zoveel meer tripjes en prachtige plekken gekomen. Ik zou het proberen kort te houden, gezien ik bijna weer in NL ben! Zoals ik al benoemde zijn we naar Karimunjawa geweest, een prachtig eiland bovenin Java waar we op een boot op pad zijn geweest en ik voor het eerst de onderwaterwereld van (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Update; anderhalf maand in Yogyakarta!

Bericht - 05 april 2018 om 09:39 uur

Heeehoi! Doordat ik in Nederland veel vragen kreeg of ik iets richting een blog wou bijhouden heb ik nu toch besloten een "klein" verhaaltje te schrijven om jullie te updaten over het geweldige avontuur hier. 

Want whaaaaa, afgelopen maandag was het al weer anderhalf maand geleden dat ik in Indonesiƫ aankwam. Dit om vervolgens pas vier maanden later weer op Nederlandse bodem te landen. De vlucht op de heenweg verliep niet helemaal soepel. Door vertragingen heb ik twee vluchten gemist en heb ik een nacht in een hotel in Jakarta geslapen, en heb ik vervolgens een nieuwe vlucht moeten boeken (...)

Lees verder


11 reactiesPlaats een reactie