Avatar 173a Veva

173a Veva

Dag 4 Gambia

Geplaatst op 08 februari 2019 om 01:59 uurDag 4 Gambia,

De avond voor vandaag zijn er wat extra voorbereidingen gedaan om vandaag te knallen en veel te gaan werken. Met voorbereidingen bedoelen we vooral extra gereedschap en verf regelen. 

De werkdag begon vandaag om 08.30 uur. Wij werken in de tuin van de de middelbare school. Vandaag hebben we alles vlak gemaakt en 2 lange paden gemaakt waar zaden in geplant kunnen worden. We krijgen erg veel hulp van de leerlingen, ze zijn allemaal erg gemotiveerd en proberen alles uit onze handen te nemen. Heel leuk om samen met hen te werken en mooie verhalen uit te wisselen! 

Op de basisschool ligt in 1 lokaal de vloer er uit en is een begin gemaakt aan de schilderwerkzaamheden, in het andere lokaal wordt reeds een nieuwe beton vloer gelegd. Een hoop meubels zijn vandaag ook gerepareerd. Dit alles door onze eigen handige harries!

Vandaag is ook het nationale nieuws langs gekomen om een shot te nemen, wie we zijn, wat we doen en waarom we dit doen. De opnames worden prime time uitgezonden in het nieuws! 

Nadat de werkdag erop zat zijn we terug naar de compound van Alhagie gegaan, ons opgefrist en naar de compound van Franco gegaan om te lunchen. Ons is verteld zwemkleding en sportkleding mee te nemen, we gaan dus naar het water. 

En ja, we gingen naar het strand, daar hebben we vrije tijd gehad tot 6 uur en om 6 uur zijn we gaan sporten. Het “amfibische half uurtje”. Dat houdt in dat we een half uur op het strand en in de zee gaan trainen. Kortom veel zout happen en vies worden. Na het vies worden van het sporten met zn allen de zee in om het grootste gedeelte af te wassen. Sport zit erop en we gaan terug naar de compounds. Half 8 waren we ongeveer terug en gingen ons opfrissen voor het dinner. Na het eten nog even snel nieuwe dingen doorbespreken en op tijd naar bed!

Geef vevaforgambia een extra fijne vakantie cadeau!

vevaforgambia gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan vevaforgambia meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Ad Groeneveld
Geplaatst op 08 februari 2019 om 14:04 uur
Goed bezig jongens. Gelukkig is er naast het werk voor de bevolking ook nog wat tijd om te voetballen en contact te maken met jullie leeftijdgenoten daar die zich niet kunnen voorstellen wat jullie allemaal hebben. In hun ogen zijn jullie stinkend rijk en het is goed voor jullie te ervaren/zien hoe zij hun leven moeten beginnen. Succes mannen !!

Plaats een reactie