Avatar 173a Veva

173a Veva

Dag 3 Gambia

Geplaatst op 07 februari 2019 om 01:07 uurGambia blog:
Woensdag 6 februari: Dag 3:
Vandaag zijn we begonnen aan de werkzaamheden. 10 pax ging aan het werk op de basisschool, 10 pax op  de middelbare school. 
Op de basisschool hadden de kinderen hun kapotte tafels en stoelen netjes in een lokaal gezet. De middelbare school daar in tegen had al zijn meubels laten rondslingeren. Toen wij aankwamen zijn wij warm ontvangen door de directeur hierbij liet hij zien wat er waar moest gebeuren. Wij schrokken van de hoeveelheid kapot meubilair dat er lag op het schoolterrein, er waren ongeveer drie dumps en een zeecontainer vol aan frames. We hebben het meubilair dat stuk was gesorteerd en bepaald hoe we het gaan repareren, morgen zullen we hieraan verdergaan. 
Op de basisschool zijn ze aan de slag gegaan om 2 lokalen helemaal op te knappen. Nieuwe grond erin, muren opknappen en het meubilair repareren. Een grote klus maar erg leuk om dit te doen. Aangezien niemand dit eerder heeft gedaan, leren we er zelf ook wat van!
Na de terugverplaatsing richting de compound van Franco hebben we geluncht. Bij de lunch hebben we een evaluatie gehouden hoe het ging vandaag. En er kwamen nogal wat verbeterpunten uit, hiervan hebben we wel geleerd en kunnen we beter voorbereid aan morgen beginnen! 
Na een uurtje vrije tijd hadden wij een zeer leuke sportles waarbij wij onze transport bus van a naar b moesten duwen, hierbij hebben wij voornamelijk de nadruk op samenwerking en communicatie gelegd, iets wat tijdens de werkzaamheden wat minder goed ging  Het was een erg zware sportles. Na de sportles hadden we heerlijk gegeten en sluiten we de dag af met een spel bij het kampvuur. 
Ernst&Manintveld

Geef vevaforgambia een extra fijne vakantie cadeau!

vevaforgambia gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan vevaforgambia meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Mirjam
Geplaatst op 07 februari 2019 om 09:53 uur
Trots op jullie - wat een werk maar weet zeker dat het eindresultaat geweldig zal zijn. Leuk om zo op de hoogte te blijven! Succes vandaag!

Oma Nelleke en Corrie
Geplaatst op 07 februari 2019 om 09:30 uur
Geweldig hoe jullie daar met de kinderen bezig zijn en al aan t werk zijn gegaan. Succes . Leuk om zo op de hoogte gehouden te worden.

Plaats een reactie