Avatar 173a Veva

173a Veva

Dag 2 Gambia

Geplaatst op 06 februari 2019 om 16:21 uurDag 2,

Vandaag zijn we bij de verschillende scholen die we willen gaan helpen geweest, om te zien waar de prioriteiten liggen, waar we de aankomende weken aan gaan werken. Genoeg te doen in ieder geval! 

Verder zijn wij naar het stadje (Brushubi) gegaan en daar is voor iedereen internet geregeld en geld omgewisseld. Daarna nog even snel langs de supermarkt om daar wat eten en flessen drinken te kopen. 

Snel terug naar de compound voor de lunch, want we hebben een partij honger gekregen! Nadien hadden we tot 6 uur vrije tijd. In die tijd zijn wij met kinderen gaan voetballen. Dit is voor hun een “once in a lifetime” dus zij vonden dit helemaal geweldig. Omdat de kinderen daar geen goede voetbal hadden, zijn wij met de taxi naar de markt gegaan en hebben daar 3 ballen gekocht. Daarvan hebben we 2 ballen aan de kinderen gegeven. Zij waren hier ontzettend blij mee en wilden gelijk weer met ons spelen. Helaas voor de kinderen moesten wij terug naar de compound om te gaan sporten! 

We hebben een kracht circuitje gedaan en zijn goed aan de bak geweest. Tijdens het sporten stond het terrein onderhand vol met kinderen die keken hoe wij sporten. Na het sporten was het douchen en relaxen. Na een verfrissende douche zijn wij nog even naar buiten geweest en hebben daar nog even met bevolking staan praten. Toen we terugkwamen was het inmiddels al donker en was de dag alweer voorbij. 

Het avondeten stond al weer klaar en hebben we met ons kader de dag doorgesproken. Morgen kunnen we dan eindelijk echt gaan knallen met de werkzaamheden!

Geef vevaforgambia een extra fijne vakantie cadeau!

vevaforgambia gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan vevaforgambia meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie