Avatar Denise Tabbernee

Denise Tabbernee

Las Vegas!!

Bericht - 18 juni 2017 om 04:49 uur

16-06-2017 De afgelopen dagen in Las Vegas waren echt super!! Wel zijn we helemaal doodop haha. We hebben heel veel gezien en vooral heeel veel gelopen. Op de dag was het bloedheet dus vooral veel in de hotels/casino's gelopen. Het is hier ook enorm druk, overal alleen maar mensen (en veel meer zwervers/junkies). Alles is zo groot en zo mooi! Vooral Caesers Palace, Bellagio en Venetian zijn super luxe en mooi. We zijn ook nog in een outlet mall geweest waar we lekker met heel veel korting hebben geshopt =D. We hebben verder helaas NIKS gewonnen. Oh ja, een keer had (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Phoenix - Las Vegas!

Bericht - 15 juni 2017 om 02:16 uur

13-06-2017 Vanmorgen na het ontbijt uitgecheckt en richting downtown Phoenix gereden. Hier hebben we wat rondgelopen maar je ziet vooral kantoor gebouwen en weinig leuke winkels. Ook was het weer erg warm! Wel is het een heel mooie en nette stad. Vanaf hier zijn wij vertrokken richting Las Vegas! Ongeveer 4,5u rijden. Onderweg zijn wij ook over de Hooverdam gereden en zijn we hier even gestopt. Nog even gegeten bij Jack in the box en daarna waren we eindelijk weer in Las Vegas!!! We slapen in het New York New York hotel, super groot en mooi van binnen. We hebben (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Phoenix/Scottsdale (Arizona)

Bericht - 15 juni 2017 om 02:12 uur

12-06-2017 Vandaag lekker geshopt in de super grote shopping mall hier. Het is buiten echt te heet om rond te lopen, dus dan maar shoppen =D Daarna hebben we nog rondgelopen door downtown Scottsdale waar ook allerlei leuke winkeltjes zaten. Even in een bar wat gedronken, en natuurlijk komt er weer een vage vent tegen ons lullen. Hij had een schilderij gemaakt en wilde die aan ons geven (gratis), en ooit word hij bekend en zal het veel geld waard zijn.  Ook had hij veel bekende mensen als vrienden en miljonairs als ouders maar ondertussen was hij wel dakloos en had hij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Phoenix/Scottsdale (Arizona)

Bericht - 12 juni 2017 om 18:46 uur

11-06-2017 Vanmorgen na een lekker gezond ontbijt met wafels en stroop =D, zijn we vertrokken naar Phoenix/Scottsdale. Onderweg zijn wij door het 'Saguaro National Park' gereden. Hier staat het vol met saguaro cactussen, die super groot zijn. Je kon hier een route door het park gewoon met de auto rijden. Het was al weer een stuk warmer dan gisteren. We zijn smiddags bij ons motel aangekomen, het ziet er mooi en schoon uit en er is een redelijk groot zwembad. Het downtown centrum ziet er heel leuk en gezellig uit, ook weer een beetje western achtig. Ook is er een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tombstone (Arizona)

Bericht - 12 juni 2017 om 01:40 uur

09-06-2017 / 10-06-2017 Vrijdag hebben wij weer een lange rit gehad, we zijn half 9 in de ochtend vertrokken vanuit Carlsbad, New Mexico en om 3 uur smiddags kwamen wij aan in Tombstone, Arizona. De klok was in Arizona ook weer een uur terug gegaan. We zitten in een mooi hotel met een super mooi uitzicht op de bergen. Het stadje is heel klein en ziet er voor een groot deel nog net zo uit als vroeger (net uit een western film). Het centrum is eigenlijk 1 straat waar alles er nog zoals vroeger uit ziet en er mensen rondlopen (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Fort Worth - Carlsbad (New Mexico)

Bericht - 09 juni 2017 om 06:49 uur

07-06-2017 / 08-06-2017 Woensdag hebben wij een hele lange rit gemaakt van Fort Worth Texas naar Carlsbad in New Mexico. We hebben er ong 7 uur over gedaan maar we zijn ook een nieuwe tijdzone in gereden waar het een uur eerder is dus dat was wel fijn. Onderweg zijn we even in Roswell gestopt, het plaatsje dat bekent is vanwege de 'ufo crash'. Er waren wat grappige dingetjes te zien maar het stadje zelf was erg saai. Wel hebben we lekker gegeten bij 'Buffalo Wild Wings' terwijl er live rodeo op tv was. Eind van de dag zijn we (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Fort Worth

Bericht - 07 juni 2017 om 06:03 uur

06-06-2017 Vandaag was het in de ochtend al erg warm (boven de 30 gr) en de lucht was vandaag helemaal blauw ipv bewolkt. Wij zijn vandaag naar een shooting range geweest hier in Fort Worth. Het was eerst wel even spannend maar uiteindelijk super gaaf! We hebben allebei met een halfautomatisch pistool geschoten. De mensen waren super aardig en er was ook een grote winkel met pistolen en geweren. We mochten filmen en fotos maken dus deze zullen jullie vast later nog zien :D. Wij hebben bij de Applebees gegeten waar we ook op tv schermen rodeo konden kijken. En het (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dallas - Fort Worth

Bericht - 06 juni 2017 om 06:49 uur

05-06-2017 Vanmorgen eerst weer even een blueberry muffin gegeten =D en daarna zijn we naar Fort Worth gereden. Gelukkig was dit een korte rit van ong. 45 min. We slapen bij Americas Best Value Inn en de kamers zijn allemaal net verbouwd en het ziet er mooi uit. Wij zijn eerst langs the Waffle House gereden die vlakbij het hotel zit voor een lekkere wafel. Als je ziet wat anderen (heel dikke) mensen zitten te eten geloof je je ogen niet. 2 borden vol met wafels, toast, ei, kilo's suiker, extra kaas etc. Het valt ook op dat de serveersters (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Dallas

Bericht - 05 juni 2017 om 16:56 uur

04-06-2017 Omdat wij bij ons motel geen ontbijt hebben zijn we eerst naar de Walmart gegaan. De bakery afdeling stond vol met wel honderd verschillende cupcakes/muffins/koekjes/taarten/donuts, echt bizar!! Alles ziet er zo lekker uit en is in allerlei kleuren te kopen. Wij hebben banana/blueberry muffins gekocht, lekker gezond ontbijtje 0:) Vandaag hebben wij het Dealey Plaza en het Sixth Floor Museum bezocht, de plek waar JFK is vermoord. Het was heel indrukwekkend en ook een raar idee om op de plek te staan waar het is gebeurd. Op de weg staan kruizen op de grond op de plekken waar er is (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Austin - Dallas

Bericht - 05 juni 2017 om 00:00 uur

03-06-2017 Vandaag zijn wij eerst naar de LBJ library geweest. Dit was eigenlijk meer een museum over de president LB Johnson van wie wij eigenlijk niet precies wisten wie het was. Dit was dus de president na Kennedy en er stond van alles over zijn leven en ook hadden ze de Oval office nagebouwd. Hierna zijn wij naar de wijk Lakeway buiten Austin gereden om hier de Froco shop te bezoeken (van Farrah van Teen Mom). Farrah zelf was er niet maar we hebben wel een lekkere frozen yoghurt op :). Hierna hebben wij eerst getankt, we hoefden voor ong 3/4 (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2