Avatar Thymara Van Kuringen

Thymara Van Kuringen

Klimmen in Smith Rock, ik lust er wel pap van

Bericht - 16 mei 2018 om 09:18 uur

Toen ik in Nederland opzoek was naar een verblijfplaats voor in Amerika had ik gewoon een lot uit de loterij te pakken. Wat zijn de kansen… Op het zwemmen had ik verteld dat ik naar Portland ga voor stage. Een van de trainers, Karin, heeft een broer, Henk, die vrienden (Elizabeth en Herman) in Amerika heeft. Ik vestigde mijn hoop daar eerst niet op. Wat is de kans dat dit Amerikaanse gezin precies in Portland wonen. Bijna nul, Amerika is zo groot. Wat bleek ze wonen dussss gewoon in Portland, althans de zus, Susan en moeder, Lee. Vanuit (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Nieuwe dingen en oude dingen op nieuwe plaatsen

Bericht - 11 mei 2018 om 05:04 uur

Deze week heb ik een aantal nieuwe dingen uitgeprobeerd. Maandag 23-4 ik de ochtend heb ik wederom een kolibrie in de tuin gezien. Snel de camera gepakt om het vast te leggen. Gewoon nog nooit zo een vogel in Nederland gezien en nu is dit al de tweede keer. Ook grappig om te merken hoe enthousiast ik nog steeds kan worden over deze kleine dingetjes terwijl ik al zo veel groots heb meegemaakt hiero. Op het lab ben ik weer bezig geweest met sample prep stappen. Misschien helpt het als ik mijn soup medium helemaal kan verwijderen? Geprobeerd om dus mijn soup medium uit te wisselen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

CRISIS!!!!!!

Bericht - 02 mei 2018 om 08:08 uur

Wat was het deze week schrikken. Heel enthousiast begonnen deze week om een nieuw voorraad positieve en negatieve controles te maken. Die heb ik nodig voor mijn onderzoek om elke keer te checken of een reactie is verlopen zoals die moet verlopen. Zo kan ik checken of er geen contaminatie in producten van de reactie zaten (negatieve controle die positief resultaat geeft) of dat er ergens dingen zijn fout gelopen waardoor de positieve controle niet positief is. Daarvoor heb ik niet zo heel veel materiaal nodig dus de vloeistof had ik kleinere centrifugebuizen gedaan. De centrifuge gaten zijn daar echter niet voor gemaakt, maar ze hebben daar (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Echte Nederlander in een andere cultuur en wandelen in de bossen

Bericht - 24 april 2018 om 21:56 uur

Ik ben nog niet mijn Nederlandse kenmerken verloren. De eerste dinsdag van de maand kan je met korting de dierentuin in. Dus ondanks dat ik het tripje al twee keer heb afgezegd vanwege slecht weer ga ik dus met slechte weersvoorspellingen nu toch echt naar de dierentuin. Voor maar $3.50 een bezoekje gebracht aan de dierentuin. Gelukkig viel het weer erg mee. Wel jammer dat er veel gebouwd wordt in de dierentuin. Zo kun je nu de ijsberen en neushoorns nog niet zien. Ik heb me prima vermaakt, mijn nieuwe camera eens echt uitgetest en hele mooie foto’s kunnen maken.   Deze week is het wat drukker doordeweeks. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

We lopen een beetje achter met de blog….. oeps

Bericht - 16 april 2018 om 19:32 uur

Het is 1 april en Pasen te gelijk. Eieren combineren met grappen, dat wordt iets. Breezz heeft Darek en mij de laatste tijd een beetje zitten plagen en mij uitgedaagd om een grap uit te halen. Ze is nogal gesteld op haar koffie in de ochtend. Wat zullen we daar eens mee doen???? Zout? Nee dat is te afgezaagd. We vullen de koffiekan, het filter en haar mok met paaseieren. Ook de koffie zelf word ook vervangen door paaseieren. Zoals ze zelf altijd aangeeft moet ze gelijk bij haar koffie spullen kunnen in de ochtend, het mag absoluut op geen enkele manier verstopt zijn, check ????. Dit (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Status update van 08 april 2018

Status update - 08 april 2018 om 07:09 uur

Nieuwe foto's toegevoegd aan laatste mapje

De weersverwachting is hier al net zo betrouwbaar als in Nederland

Bericht - 08 april 2018 om 07:01 uur

Zondag (25-03) was ik van plan om naar de dierentuin te gaan. De weersverwachtingen waren echter niet goed, de hele middag regen. Deze had ik die ochtend bekeken terwijl het al regende. Plannen maar aangepast en maar mee gegaan naar Darek’s kerk. Daar moest ik toch ook minstens één keer naartoe om me beter in hun levensstijl te kunnen verplaatsen. De rest van de dag was ik een beetje chagrijnig. Dat kwam niet door de mis (zeker niet, al kan ik nog steeds zeggen dat ik hier geen gewoonte van wil maken om elke zondag naar de kerk te gaan, ze hebben me nog niet bekeerd). (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pasen in The States

Bericht - 02 april 2018 om 21:06 uur

Hoi allemaal,   Maandag 19-3, ik ben voor het eerst het zwembad maar eens gaan testen. Zoals verwacht is het minder professioneel als wat ik gewend ben in Eindhoven. Het water is wat warm, ik mag niet duiken en als ik mijn keerpunt maak raak ik aan een kant bijna de bodem aan. Dit gebrek aan professionaliteit wordt echter ruimschoots goedgemaakt door het uitzicht. Het zwembad bevind zich op de eerste verdieping. Het lijkt dus net alsof je zwemt in de lucht tussen de flatgebouwen door. Tot mijn verbazing mag ik ook gebruik maken van plankjes, poelboys, handpeddels en flippers. Al denk ik dat die flippers mij een (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Murder mistery

Bericht - 26 maart 2018 om 10:23 uur

Vrijdag 16-3-2018, een spannende dag. Moet voor het eerst mijn resultaten presenteren. Het is me opgevallen dat er veel grapjes in de presentatie worden verwerkt en dat er wordt afgesloten met een leuke (huis)dieren plaatjes. Wat gaan ze vinden van de inhoud van mijn presentatie en de weinige resultaten die ik heb geboekt en wat gaan ze vinden van de grapjes die ik erin heb verwerkt? Wat een opluchting achteraf. Ik kwam niet altijd goed uit mijn woorden, maar de grapjes vielen goed en Ken was onder de indruk van de prestaties van mijn PCR. Die heb ik dus mooi in de pocket!  
Zaterdag avond heb ik (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

De week van mijn primers, uiteten, sporten en introductie

Bericht - 22 maart 2018 om 05:35 uur

Hey allemaal, daar zijn we weer. Wat is er deze week allemaal gebeurd???? Mijn bestelling voor stage was eindelijk binnen gekomen vrijdag dus vandaag (maandag 12-03) kon ik eindelijk aan de slag. Ja ik loop een klein beetje achter met het schrijven van mijn verhaaltjes. Dus maar ff een proefje doen (standaard PCR, voor degene die weten waar ik dan over praat) of de primers (mijn bestelling) die ik zelf ontworpen heb ook doen wat ze moeten doen. Een PCR is een cyclus van reacties waarmee je DNA kan vermeerderen en uiteindelijk eventueel kan tellen hoeveel DNA in je oorspronkelijke monster zit (voor een korte Engelse uitleg (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2