Avatar Thymara Van Kuringen

Thymara Van Kuringen

Momenteel is thymara bezig met de reis Stage Portland. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van thymara

Blijf op de hoogte van de reisblog van thymara door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

De week van mijn primers, uiteten, sporten en introductie

Bericht - 22 maart 2018 om 05:35 uur

Hey allemaal, daar zijn we weer. Wat is er deze week allemaal gebeurd???? Mijn bestelling voor stage was eindelijk binnen gekomen vrijdag dus vandaag (maandag 12-03) kon ik eindelijk aan de slag. Ja ik loop een klein beetje achter met het schrijven van mijn verhaaltjes. Dus maar ff een proefje doen (standaard PCR, voor degene die weten waar ik dan over praat) of de primers (mijn bestelling) die ik zelf ontworpen heb ook doen wat ze moeten doen. Een PCR is een cyclus van reacties waarmee je DNA kan vermeerderen en uiteindelijk eventueel kan tellen hoeveel DNA in je oorspronkelijke monster zit (voor een korte Engelse uitleg (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Babyshower

Bericht - 20 maart 2018 om 08:20 uur

Vorig weekend mocht ik mee naar de babyshower van Laurie, de oudste dochter van Breezz. Hier had ik wel veel zin in, een echte Amerikaanse traditie van dichtbij meemaken. Al de verwachtingen die ik had werden bijna overtroffen. Iedereen had me al angst aan proberen te praten voor de gekke spelletjes die gedaan werden tijdens zo een babyshower. Alleen de gekke spelletjes vielen gelukkig wel mee en hebben gelukkig ook de verwachtingen die ik had na al die spookverhalen van mensen op het lab zeker niet overtroffen, dat is wel een goed ding. Het was nogal groots opgezet voor Nederlandse bergrippen en ook Amerikaans werd me verzekerd. (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

En het duurt maar en het duurt maaaar en we zijn eindelijk mobiel geworden,

Bericht - 12 maart 2018 om 07:19 uur

Deze week staat vooral in het teken van wachten. Vrijdag heb ik een essentieel onderdeel van mijn onderzoek besteld, de primers. Ik hoopte stiekem een beetje dat deze maandag al binnen zouden zijn. Ook al had ik wel al een beetje door dat ik verwend was op mijn vorige stage, zo hoefde wij ons glaswerk niet zelf af te wassen want daar waren mensen voor, maar ik had toch gehoopt dat ik al aan de slag kon op het lab. Maandag werd mij verteld dat mijn primers woensdag binnen zouden komen. Dus ik had besloten om mijn dinsdag maar nuttiger te besteden dan zinloos naar het (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Status update van 07 maart 2018

Status update - 07 maart 2018 om 23:08 uur

Foto's bij de vorige twee verhaaltjes staan er nu ook op!!!

Tweede weekend # Skietrip!!!!!!

Bericht - 06 maart 2018 om 23:36 uur

Vrijdag alles al klaargemaakt voor de skietrip en het feestje daarna. Een volle rugzak met skiespullen, schone kleren en natuurlijk lunch. Het inschrijven voor de skiereis was ook wel even grappig. Ik moest alles invullen in de Amerikaanse maten. Dus in feed en inches, lbs (ponden) en de schoenmaten waren zelfs anders. Hier maar op de weegschaal gaan staan. Ik schrok me een hoedje, 124 liet het scherm zien. Ondanks dat ik wist dat het in lbs gemeten werd was het ff apart voor mij om die getallen te zien. Schoenmaat ook opgezocht en geprobeerd met Breezz haar schoenen. Passen die, nee. Ze zijn te groot, dus (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Eerste weekend en werkweek

Bericht - 06 maart 2018 om 23:32 uur

Het is al weer een tijdje geleden dat ik iets geschreven heb. Het idee was elke zondag wat te schrijven en posten op de blog (voor mijn oma’s posten betekend gewoon een verhaaltje op mijn blog zetten). Helaas hadden we vanaf vrijdag al geen internet hier, dus vandaar dat ik de blog wat laten schrijf. Als het goed is moet het internet het vandaag weer gaan doen, fingers crossed oftewel duimen maar.  
Laten we de lange week maar ff doorlopen. Vrijdag 23 februari heb ik kennis gemaakt met de mensen op het lab. Hele gezellige mensen en de vergadering lijkt wel een feestje. Er komen allemaal (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Status update van 23 februari 2018

Status update - 23 februari 2018 om 03:17 uur

De foto's staan in het album. De foto in het bericht is niet te open. Er is ergens ff iets fout gegaan.

Even Wennen

Bericht - 23 februari 2018 om 02:59 uur

Hey allemaal (althans degene die zin hebben om dit te lezen),  
Dit is nu mijn vierde dag in de VS. De vlucht heb ik prima overleeft. Weinig slaap, 4 films en mijn Duist geoefend. Ja jullie lezen het goed, ik heb Duits geoefend. Ik zat naast een vriendelijke en wat oudere dame die alleen Duits sprak. Ze ging op bezoek bij haar dochter en kleindochters die naar Portland zijn geïmmigreerd. Na een vlucht van 10 uur en 45 minuten landen we op de kleine luchthave van Protland. Daar ging alles gelukkig ook vlot. Ik denk dat het al bij al nog geen uur geduurd heeft.  
Op het (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Het is bijna zover

Bericht - 18 februari 2018 om 21:27 uur

Tassen zijn gepakt en staan klaar. Morgen is het dan eindelijk zover!!!! Om 5 uur in de ochtend uit mijn bed om om 9:50 op te stijgen vanaf Schiphol.
2 reacties • Plaats een reactie