Avatar Jessica en Arielle

Jessica en Arielle

Medaille is binnen!

Bericht - 22 oktober 2018 om 13:18 uur

Ola vanuit Cabo Verde. Sorry dat we zo weinig van ons.hebben laten horen. We waren zo druk, zo moe en hadden bijna geen wifi. Nu zitten we inmiddels weer op t vliegveld dus hebben we even tijd! Wat was dit een gave ervaring!! Leuk die afrikanen! Leuk deze hele andere cultuur! En wat een prachtig land is dit! En wat was The Hike gaaaaaaf! We hebben in totaal 45 km gelopen ( van de 65km) en zo ongeveer 70.000 stappen gezet in 24 uur. Daarom zitten we nu met flinke blaren op onze voeten en veel (zeg gerust heeeel (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

We zijn in Sao Vicente!

Bericht - 20 oktober 2018 om 11:34 uur

Nou, we zijn al bijna een dag in Sao Vicente, en wat is het hier mooi!! Vanuit ons hotel kijken we zo naar de bergen en de zee, schitterend! Temperatuur is wel hoog, zo'n 32 graden. Ook zien we veel armoede hier... Iedereen wil alles voor je doen als ze er maar een beetje geld voor krijgen. Gisteren hebben we het een beetje verkend hier en zijn we nog naar een bijeenkomst geweest in het SOS-Social Centre. Daar hebben we kennis gemaakt met het werk van SOS-Kinderdorpen hier op Sao Vicente en met iedereen.die mee gaat doen met the (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Status update van 19 oktober 2018

Status update - 19 oktober 2018 om 06:15 uur

Zo, daar zitten we dan. Te wachten op Schiphol tot we het vliegtuig in kunnen. Nu gaat ons avontuur echt beginnen! We houden jullie op de hoogte!

Welkom op onze reisblog!

Bericht - 18 oktober 2018 om 08:08 uur

Hallo lieve allemaal! Er werd al een paar keer aan ons gevraagd: "Kunnen we jullie ergens volgen?" Dus vandaar deze reisblog van ons kort, maar krachtig avontuur! We zullen hier af en toe wat berichten, foto's of/en filmpjes plaatsen. Ook tijdens the Hike zullen we jullie op de hoogte houden over hoeveel stappen we aan het zetten zijn voor de SOS-kindjes. Zo kunnen jullie (als donateurs, familie en vrienden) ons helemaal volgen! We hopen dat jullie het leuk vinden en nogmaals heel erg bedankt voor alle donaties! Liefs, 'The Sisters'
2 reactiesPlaats een reactie