Avatar Talitha

Talitha

Een week in Brisbane en een nieuwe tour!!

Bericht - 19 februari 2018 om 12:43 uur

Een week in brisbane... veeel te lang als je het mij vraagt. Zoals gezegd word; leuke stad om in te wonen maar voor de toeristen weinig te doen. En daar ben ik wel achter gekomen. Toch heb ik wel een paar dingen gedaan die ik absoluut niet wilde missen; ik ben naar de koala sanctuary geweest, ik ben uiteten geweest met mama's vriendin Ingrid die ik na 18 jaar weer mocht ontmoeten en oh wat was dat gezellig! We hadden afgesproken bij mijn hostel omdat zij daar naast werkt. Toen ze de hoek om kwam lopen herkende we elkaar (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie

Laatste stuk tour en de eerste dagen in Brizzy

Bericht - 09 februari 2018 om 09:02 uur

Op de derde dag van de tour hadden we een vrije dag. De reisleiding had wel allemaal activiteiten die we konden doen in Byron Bay dus we besloten om met z'n alle te gaan kajakken. Na een uur of 2 keerde we terug naar het strand zonder dolfijnen gezien te hebben. Dat was heel erg jammer maar het was wel ontzettend leuk om een keer te doen. Maar het was wel heel lang dus we waren blij dat we na 2 uur eindelijk weer op het strand waren. De middag waren we ook vrij dus die hebben we op (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie

De vlucht en de eerste dagen Surfari

Bericht - 05 februari 2018 om 22:25 uur

Na lang wachten was het dan eindelijk zo ver; mijn grote avontuur mocht eindelijk beginnen! Een reis van 24 uur stond mij te wachten. Eerst een vlucht van 6 uur naar Abu Dhabi die gelukkig best snel ging. Een 3 uur durende overstap op Abu Dhabi ging gelukkig ook zo voorbij. Daarna het ergste gedeelte; de 14 uur durende vlucht van Abu Dhabi naar Sydney waar ik enorm tegen op zag. Gelukkig had ik wel een ontzettend goed plekje waar ik genoeg beenruimte had en dus wel lekker mijn benen kon stekken. Hierdoor kon ik af en toe een (...)

Lees verder


11 reactiesPlaats een reactie