Avatar Suzanne van den Berg

Suzanne van den Berg

Momenteel is suusvdberg bezig met de reis Bonaire. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van suusvdberg

Blijf op de hoogte van de reisblog van suusvdberg door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 1 t/m 3

Bericht - 02 februari 2018 om 03:05 uur

Week 1 t/m 3   

Het eerste weekend na aankomst in Bonaire stond in het teken van al mijn spulletjes een plekje geven en het eiland een beetje verkennen.   Zaterdag ben ik een rondje noorden gereden en de zondag een rondje zuiden. Hier kom je langs de zoutpannen. Dit is nog steeds in werking. Daar in de buurt staan ook nog wat koraalstenen slavenhuisjes op de dijk bij het pekelmeer. Vroeger werkte er veel slaven die het zout naar de schepen brachten nadat ze het uit de zoutpannen hadden gehakt. Ze verbleven in 1 van de slavenhuisjes. Soms wel met z’n zessen in 1 huisje. Maandag wandelden ze vanuit (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Dag van vertrek

Bericht - 18 januari 2018 om 02:14 uur

Dag van vertrek

Eindelijk was het zover, 5 januari 2018, de dag dat ik alvast ga vertrekken naar Bonaire om daar een mooie functie voor een half jaar te mogen bekleden. 3 weken later zullen ook Jo en Beau deze kant op komen. Naast de al eerder verscheepte bagage vertrok ik met nog 2 grote koffers en handbagage naar Schiphol. Om 12.35 uur ga ik de lucht in. Met een heel uitzwaai comité bij me. Op Schiphol kwamen er ook nog een aantal collega’s mij een knuffel brengen. Dat vond ik top. Door de drukte bij de incheck was er helaas geen tijd om nog een (...)

Lees verder


5 reacties • Plaats een reactie