Avatar Susan  Hennink

Susan Hennink

Ziek zijn en een weekend weg

Bericht - 27 juni 2017 om 03:45 uur

Maandag 26 juni


Hola hola!


Al weer bijna een week geleden dat ik een blog geschreven heb en het voelt als gisteren. 

Ik besef me dat ik zo een beetje op de helft ben en ik wil nog zoveel doen! De tijd vliegt voorbij alsof het niks is… Ik begin al te denken wat ik straks wil gaan doen als ik in Nederland ben, terwijl dat nog zover voelt! 


Afgelopen woensdag ben ik weer bij de language exchange geweest. Het zelfde als de week ervoor, in de bar waar de meeste mensen komen om hun Engels te verbeteren. Het is vooral leuk om (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Week 3 :)

Bericht - 21 juni 2017 om 23:20 uur

woensdag 21 juni

Hola hola!

Morgen ben ik hier al drie weken! Wat gaat het super snel zeg!

De afgelopen dagen weer veel dingen gedaan en eigenlijk wil ik nog veel meer doen!


Afgelopen vrijdag zijn we uit geweest met een paar vrienden. Een van hen kende ik uit de kerk. We zouden naar een plek waar een soort optreden zou zijn met Zuid Amerikaanse instrumenten. Leek ons best leuk, maar ze begonnen erg laat met spelen en ik had verschrikkelijke hoofdpijn, dus echt genieten was het niet. Het was ook niet heel laat toen we met de taxi naar huis gingen.

Zaterdag hebben (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Een compleet andere wereld, die me compleet veranderd!

Bericht - 16 juni 2017 om 02:06 uur

Donderdag 15 juni

Hola hola!


Hier weer blog! Vorige week maakte ik me nog zorgen dat ik zo veel tijd over had, en ik nog weinig mensen kende. Nu is het m’n eerste middagje thuis deze week, dus hoe snel kan het veranderen! Positief natuurlijk!

Ik zit hier nu precies twee weken, het is niet normaal hoe snel het gaat! Aan het begin dacht ik; zeven weken is wel lang om alleen van huis te zijn. De laatste twee dagen denk ik alleen maar; ik wilde dat ik er nog tien geboekt had! 


Afgelopen maandag begon mijn tweede schoolweek. Deze keer weer met (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Wat vliegt de tijd!

Bericht - 12 juni 2017 om 15:53 uur

Zondag 11 juni

Hola Holanda!

Wat vliegt de tijd zeg… Het is hier mijn tweede zondag al en ik heb al een hele schoolweek gehad.

Een week vol nieuwe ervaringen, huiswerk, veel oefenen en ook wel met moeilijke dagen.

Internationaal House is een erg goede school, de docenten geven erg goed les en je kan altijd bij hen terecht. Ik had er veel plezier in om de afgelopen dagen op school te zitten. Spaans is een erg leuke taal om te leren. Als mensen rustig en duidelijk praten kan ik ze al wel een beetje volgen.

Mijn lerares had het vanaf woensdag iets makkelijker (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Kerkbezoek en eerste schooldagen

Bericht - 07 juni 2017 om 04:16 uur

Hola Holanda! 

Mijn derde blog alweer! Ik dacht eerst, ik schrijf er elke week één. Maar omdat er veel gebeurd in een paar dagen, worden het er wat meer. Dan vergeet ik ook niks te delen!

Zaterdag zijn Julieth en ik naar Monserrate geweest. Vanaf hun huis is deze berg ook goed te zien. Als het tenminste niet regent, of het heel erg bewolkt is. Hier heb je met gemak vier seizoenen op een dag. Je weet ook nooit wat je aan moet trekken.

We doen hier zo veel mogelijk lopend. Dat vind ik met de grote maaltijden van mama Gilma ook (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Heenreis en eerste dag

Bericht - 03 juni 2017 om 16:37 uur

Hola hola!

Hier mijn eerste blog vanuit Colombia! Het voelt nog wel heel erg raar, maar ik ben er!


Donderdagochtend heeft mijn moeder en als verassing ook mijn lieve zus me naar Schiphol gebracht en uitgezwaaid. Afscheid nemen is nooit leuk, dus dat was wel even slikken.

Om 11:15 ben ik eerst naar Frankfurt gevlogen, een vlucht van een uurtje. In Frankfurt had ik zo’n anderhalf uur overstaptijd. In de gate zat ik me al te verbazen over hoe weinig mensen er zaten te wachten. De vlucht naar Bogota bleek lang niet vol te zitten, dus ik had de hele bank voor (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Nog een week voor vertrek!

Bericht - 25 mei 2017 om 15:27 uur

Hola!

Over een weekje is het zo ver, dan zit ik in het vliegtuig naar Bogota! Volgende week donderdagochtend vlieg ik om 11:15 uur naar Frankfurt. Vanaf Frankfurt vlieg ik om 14:15 uur door naar Colombia. Als alles mee zit kom ik om 2:00 uur Nederlandse tijd aan. Het is daar dan 19:00 uur, er zit zeven uur tijd verschil in.

Even in het kort wat ik in Colombia ga doen en hoe ik er bij kom om daar heen te gaan. Ik wilde eigenlijk een taalcursus doen in Spanje, maar Zuid Amerika stond nog altijd op mijn verlanglijstje. Nu had ik (...)

Lees verder


10 reacties • Plaats een reactie