Avatar Sjors van Abel

Sjors van Abel

Status update van 04 februari 2019

Status update - 04 februari 2019 om 08:16 uur

Zojuist wat nieuwe dingen geboekt namelijk: Van 20-2 t/m 26-2 naar Bangkok & van 26-2 tot hooguit 24-5 naar Japan. Mede door een eventuele nieuwe opleiding(NL)!

Sigaren, cocktails, veel eten, ouderwetse auto’s en een stap terug in de tijd: Cuba!

Bericht - 30 januari 2019 om 06:43 uur

Switchen van het koude New York naar het tropische Cuba was geen straf, maar wel flink wennen!

Vlucht en aankomst: De vlucht van New York naar San Salvador was opzich best rustig, een beetje turbulentie maar dat heb is al snel het geval. Van San Salvador naar Cuba daarentegen niet echt vlucht waar ik wat slaap heb kunnen pakken haha. Ik denk tot zoverre de onrustigste vlucht die ik heb gehad, ze wouden bijvoorbeeld net rondgaan met eten toen het heel heftig werd en daardoor gingen de karretjes met eten toch weer even terug voor een kwartiertje. Aangezien het niet minder werd zijn (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Samenvatting van New York.

Bericht - 11 januari 2019 om 21:38 uur

New York zit er weer bijna op, geen moment verveeld!


Morgen word ik weer opgepikt bij mijn hotel en vertrek vanaf JFK airport, via San Salvador(overstap van 1u20min), door naar Cuba. Althans wanneer mijn tweede vlucht niet ook geannuleerd gaat worden, de eerste annulering kreeg ik pas eergisteren te horen, mede door de government shut down. Tot nu toe lijkt dat geen probleem te worden maar we'll see en het is toch onmacht. Uiteindelijk ben ik dus 15 dagen in New York geweest, echter gaan er al gauw 2 dagen verloren door het bijkomen van de reis (en de reis (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie