Avatar Sjors Heil

Sjors Heil

Momenteel is sjorsheil bezig met de reis Stage in Berlijn. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van sjorsheil

Blijf op de hoogte van de reisblog van sjorsheil door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Knopen doorhakken

Bericht - 19 april 2018 om 09:19 uur

Goedemorgen Holländer,Hier begint het eindelijk op te schieten. Gisteren heb ik een gesprek met mijn mentor Lydia en een collega Vicky gehad. Na 3 en half uur gepraat te hebben zijn er eindelijk knopen doorgehakt. Ik heb een belangrijke en goede informatie gezocht en hier duidelijke conclusies uitgehaald. We laten het concept denken even voor wat het is en hier hebben we rond 1 mei weer een vergadering over met een aantal 'directeuren' van mijn stage. Nu is het zaak om locaties en de bezorgdiensten te gaan zoeken en te contacteren. Met de hoop dat ik een aantal prijzen krijg te (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Berliner Bölchen

Bericht - 13 april 2018 om 18:35 uur

Hee allemaal, Sinds gisteren ben ik twee weken in Berlijn. de tijd vliegt als het je goed gaat :)! Vanaf vandaag heb ik besloten om op een andere locatie te gaan werken, ligt iets verder weg (Tempelhof) maar daar is het iets ruimer en ook wat rustiger. Verder zijn hier ook nog twee andere mensen die hetzelfde traject doorlopen als mij (In 100 dagen een business plan schrijven en pitchen tegenover de investeerders). Hierdoor heb ik ook wat meer aanspraak en kunnen we elkaar helpen waar nodig is. Vandaag heb ik de interne en externe analyse afgerond en kan nu (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De eerste stageweek

Bericht - 09 april 2018 om 09:27 uur

Hallo allemaal,Na een drukke week en niks geblogd te hebben over hoe het hier in Berlijn is, wordt het nu toch tijd dat ik even iets laat weten. De eerste week stage zit erop, vandaag maak ik de interne/externe analyse af en bespreek ik mijn plan van aanpak met mijn stagebegeleiders. Dagelijks start ik van 09:00 en ben ik ongeveer bezig tot 17:00 uur, ligt eraan of ik naar huis wil gaan of dat ik nog veel te doen heb of ik eerder naar huis ga of nog even blijf. Het is wel even wennen om de enige te zijn die (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

1 april kikker in je bil!

Bericht - 01 april 2018 om 11:45 uur

HALLO IEDEREEN!Ik haat het dat ik geen enters tussen mijn zinnen kan plaatsen. Dat ligt aan deze site. Dus mijn excuses hier ervoor.Mijn eerste 3 á 4 dagen waren best moeilijk hier. Het was even wennen om van veel mensen om je heen te hebben, naar helemaal in je uppie te zijn. Maar ik heb me er nog goed doorgeslagen moet ik zeggen. Ik heb veel gewandeld en gereisd in Berlijn, als je denkt 1,7 kilometer is wel even te doen te voet, nou dan vergis je je behoorlijk.
Gisteren heb ik een Italiaan ontmoet, Dario, toffe gast. 's Avonds (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

1. Tag

Bericht - 28 maart 2018 om 19:23 uur

HOI! De eerste dag maar meteen iets erop zetten, voor de die hard volgers! Om 16.30 kwam ik na een reis van 6 uur met een kleine vertraging aan in Berlijn. Taxietje gepakt naar het hotel waar ik 6 nachten verblijf, ingechecked en vol verwachting de tas en trolly naar boven gesjouwd. Deurtje openmaken (wat al een kunst is om het niet te slopen) en ik beland zowaar bij mijn oma thuis. Meteen naar het venster gerend om frisse lucht binnen te laten, want het was hier rond de 25 graden. Nergens kan je de verwarming uitzetten dus zal ik de (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie