Avatar Selina Jansen

Selina Jansen

Welkom thuis

Bericht - 27 oktober 2019 om 09:08 uur

Na alweer het eerste nachtje thuis kan ik terug kijken op een bijzondere week. We hebben prachtige plekken gezien met als hoogtepunten toch wel: -het uitzicht vanaf rockefeller centre, savonds met alle lichtjes aan, heel indrukwekkend - de ferry die langs het vrijheidsbeeld vaart, al is het maar een beeld, en zie je het vanaf de ferry nog best klein, als je bedenkt wat dit beeld voor veel mensen heeft betekend.. Is het toch wel bijzonder om het van zo dichtbij te mogen zien. -ground zero blijft indrukwekkend. Al is het de tweede keer dat ik daar was, het blijft mooi (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

In de hoogte

Bericht - 25 oktober 2019 om 05:36 uur

Vandaag een rustig wandeldagje want wandelen hadden we nog niet gedaan deze vakantie haha. Lekker uitgeslapen en om 10 uur vertrokken. Na een ontbijt van koffie van Starbucks liepen we naar de New York public library. Prachtig gebouw! De binnenkant was niet wat ik verwacht had maar niet minder mooi. Als in Nederland de bibliotheken zo mooi waren, zou ik er elke dag te vinden zijn. Hierna zijn we doorgelopen naar het begin van high line park, een wandelpark gebouwd op een oude treinbaan. De oude rails ligt er gedeeltelijk nog en is mooi verweven tot een geheel met (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Mooi mooi mooi

Bericht - 24 oktober 2019 om 04:14 uur

Vandaag was een mooie dag! Het park was mooi, het uitzicht was mooi en de pizza was mooi haha. 45 min in de rij gestaan om kaartjes om te wisselen voor rockefeller centre, maar dan konden we toch dezelfde dat nog terecht. Daarna lekker gaan shoppen. Gisteren al een mooie tas kunnen vinden bij macy's en vandaag nog cadeautjes gekocht voor de jongens bij de disney store. We zijn de m&m mega store binnen gelopen maar net zo hard weer uitgelopen. 20 dollar voor een klein doosje snoepjes gaat me net iets te ver. Voor de middag hadden we fietsen (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Naar het zuiden

Bericht - 23 oktober 2019 om 03:47 uur

Vandaag een uitstapje -of zeg maar liever grote uitstap- gemaakt naar het zuiden des eilands. Na een ontbijt bij Starbucks zijn we met de metro gegaan en zomaar in 1x in de goede metro gestapt! We schrokken er zelf een beetje van. 10 minuten later (ongeveer) stapten we uit op het station south ferry. We hoefden niet lang na te denken over de volgende route want zodra je het station uit loopt staat er een groot gebouw voor je neus met in koeienletters 'staten island ferry' erop. 3 minuten later vertrok er een ferry die ons naar staten island bracht met (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Rooftop bar

Bericht - 22 oktober 2019 om 13:09 uur

Wat een drukte! Zelfs om 11 uur savonds lijkt het wel 3 uur smiddags op times square. Wat een licht en wat een mensen en de winkels blijven ook gewoon open.. We zijn langs times square gelopen, hebben het empire state building gezien en zijn doorgelopen naar een achterwijkje waarbij we dachten: waar zijn we in vredesnaam? Tot we aankwamen bij onze rooftop bar. Als een exclusieve club moet je bij een hotel je paspoort laten checken, ga je met de lift naar de 20e stage en stap je uit in een super leuke en drukke club op het dak van (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Fijne reis

Bericht - 22 oktober 2019 om 13:04 uur

We hebben een heerlijke vlucht gehad! We zijn goed verwend met lekker eten, drinken, een mini pizza en ik heb een van mijn favoriete series kunnen bingewatchen. Die tijd vloog voorbij... Bij aankomst op JFK hadden we een beetje een valse start. De douane is super gezellig, je wachten wordt echt beloond.. (lees: super chagrijnige man).. De taxi die er had moeten staan was er niet en op de hotelkamer was zowel de airco als de kluis onbruikbaar. Dus na een uur wachten op hulp zijn we vertrokken met het vriendelijke doch dringende verzoek om alles in orde te maken voor (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

We kunnen niet wachten!

Bericht - 21 oktober 2019 om 08:06 uur

Gisteren lange tijd bezig geweest met de laatste voorbereiding voor onze reis naar New York. Koffer inpakken, handbagage bij elkaar zoeken, als afsluiter lekker even samen naar de bioscoop.. want een week zonder elkaar, dat komt bij ons niet zo vaak voor! Als ook de camera is opgeladen, mijn fitbit vol is (mijn stappenteller zal dit een erg leuke reis gaan vinden), en de boeken op mijn e-reader gezet zijn - want ik ga heel veel tijd hebben om te lezen????- moeten natuurlijk ook onze nagels aangepast worden. We zijn nog in Almere, maar onze nagels zijn helemaal (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie