Avatar Sandra Spaan

Sandra Spaan

Status update van 25 augustus 2017

Status update - 25 augustus 2017 om 01:12 uur

Alle video's staan bij de blogs :)

Dag 15, 16 en 17

Bericht - 24 augustus 2017 om 03:50 uur

D A G  1 5 :

De wekker ging om 5 uur en om 6 uur reden we weg naar Californië. We zaten met zijn alle in een 5 personen auto dus het was best krap. Carol en Harry wisselde af met rijden, en Gio en ik zouden afwisselen met de hoekplek een de midden plek. Gio begon in het midden maar na de eerste stop wisselde we. Maar toen heb ik daar dus 4,5 (!) uur gezeten, want na nog een stop ergens ik vond het zielig voor Gio want die kreeg last van zijn benen.  Maar uiteindelijk vond ik (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Status update van 23 augustus 2017

Status update - 23 augustus 2017 om 06:42 uur

Sorry maar de video komt later aangezien ik in dit hotel alleen maar WiFi kan hebben op mijn telefoon. Morgen ga ik naar huis en dan komt alles eraan! Joejoee

Dag 12, 13 en 14

Bericht - 21 augustus 2017 om 03:11 uur

D A G  1 2 :

Vandaag was een rustige dag, ik heb in de zon gezeten, video's bekeken en gewoon gechilled. Nadat Werner en Carol thuis waren gekomen gingen we naar Mike's huis. En zoals Carol en Werner al voorspeld hadden, was het huis en de achtertuin gigantisch. Er waren meerde kleine watervallen in het zwembad, een gedeelte waarbij het water 3 meter diep werd, allemaal licht effecten erin, hij had een surfplank in het water liggen en nog veel meer andere dingen. In de tuin veder was ook een hottub, mini golfbaan en verschillende hoogtelagen. 
Toen we aankwamen en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 9, 10 en 11

Bericht - 18 augustus 2017 om 06:13 uur

D A G  9 :

We werden wakker rond 7uur, Werner heeft zijn eigen koffie apparaat meegenomen, dus de dag begon met een foam beker koffie in de kamer van Bianca en Harry. Ik deel de kamer met Gio, Carol en Werner, en oma heeft haar eigen. Rond brunch gingen we lopen naar Wahlburgers. Dat is een restaurant van broers die ook in films en series spelen. Daarna zijn we terug gegaan naar het hotel. Maar ondertusen zijn we ook een paar keer gestopt in winkeltjes. In het hotel heb je op de 6e verdieping een groot stuk voor zwembaden. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 7 en 8

Bericht - 15 augustus 2017 om 18:57 uur

Altijd leuk wanneer je een heel verhaal typt, en de site slaat het niet op. 
Dus voor dag 7 en 8 een meer uitgebreide video en geen verhaal. Want ik ben te lui om dat nog een keer te typen :) 
Vandaag (dag 9) zal ik wel weer gewoon een verhaaltje doen. Alleen dan 1000x kopiëren zodat dit me niet nog een keer gebeurd want dit is natuurlijk heel simpel, gewoon helemaal kut. 
SORRY MAAR JOEEEEE

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=Pxq1GQ4zoFQ&feature=youtu.be
(...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Dag 5 en 6

Bericht - 13 augustus 2017 om 05:33 uur

D A G  5 :

Het leuke is, wanneer je dingen wilt doen, en het allemaal mogelijk kan worden. Zo wilde Gio en ik gaan ziplinen in Las Vegas. En ik wil danslessen volgen in LA, en andere willen naar Universal Studio's in LA. En we hebben het zo gepland dat alles gaat lukken.
Gister hebben we Chinees gegeten, en het was echt heel lekker. En vanmorgen werd ik wakker (om 07.15! FEEST.) met (wat nual een routine is geworden) een kop koffie en cornflakes en Karis op mijn schoot. Maar vandaag had Carol 'morning burito's' gemaakt. Dat is een (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 3 en 4

Bericht - 11 augustus 2017 om 04:53 uur

D A G  3 :

Het moment wanneer je wakker word, het al 29 graden is, je met je pootjes in het water kan met een puppy op je schoot, besef je wel even dat je heel veel geluk hebt om hier te zijn.

Gister zijn we nog tot laat opgebleven, we gingen een dobbelspel spelen waarbij je geld kon winnen. Ik heb niks gewonnen.... 

Vanmorgen hebben we allemaal net iets langer kunnen slapen gelukkig. WEL TOT 06.30! 
Na het ontbijt gingen we het zwembad in. Daarna werd Karis (de kleine pup) een beetje spastisch en heeft op de zijkant van Gio's deken (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 1 en 2

Bericht - 09 augustus 2017 om 02:08 uur

HEE HALLO DAAR,

Ik zit nu de film John Wick te kijken terwijl het buiten 43 graden is, en het is kwart voor 4. Iedereen ligt te slapen (want het zijn watjes) en ik zit met alle honden om mij heen.

Gister is deze reis begonnen met de wekker die om 05.00 af ging. 
Ik, Gio en mama zijn rond 05.50 vertrokken naar Schiphol Airport, waar de moeder van Gio, Harry en Oma zich bij ons vroegte. 

Toen we de koffers wilden inchecken was er een probleem met de ESTA van de oma van Gio. Want haar aangetrouwde naam stond haar paspoort. En (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie