Avatar Roos buijs

Roos buijs

Hoe is het nu?

Bericht - 29 maart 2018 om 15:58 uur

Hoi, 
Ik dacht ik ga weer eens schrijven over mijn stagetijd hierzo.

De afgelopen tijd is het wat rustiger op stage en ik vind dat superlastig, ik was eigenlijk wel heel erg aan het balen omdat ik dacht misschien had ik beter op een hip ontwerpbureau in amsterdam gepast.
Anyway ik moet maar roeien met de riemen die ik heb maar ik merk wel dat ik het heel lastig vind (denk door mijn fijne ADD) om het overzicht te houden en gewoon zelf opdrachten te verzinnen.

Het komt erop neer dat mijn baas gewoon echt een beetje vaag is soms over het vertellen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Update

Bericht - 13 maart 2018 om 19:23 uur

Hoi,
Ik dacht ik ga weer eens wat schrijven want het is al weer een tijdje geleden.

26 feb - 4 maart
Deze week was een luie week op stage, het leek wel of iedereen helemaal gesloopt was van het Fernandes event waar ik over had geschreven. Ik heb flink aan mijn startverslag zitten werken en ondertussen ben ik echt compleet lek gestoken door allemaal mugjes. Volgens mij heb ik door de weeks echt bijna niets boeiends gedaan dus ik heb daar ook niet veel over te vertellen. 
Dinsdag heb ik mijn wenkbrauwen laten waxen bij Ambrosia, dat is een vrouw die heel mooi (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De eerste drie weken SU

Bericht - 26 februari 2018 om 19:18 uur

Hoi lieve lezertjes,
Vandaag ga ik (waarschijnlijk geheel in Roosstyle, dus met spelfouten en een aparte verhaal opbouw) wat vertellen over mijn eerste drie weken in Suriname. 

Week 1
Myrthe en ik zijn op 2 feb om ongeveer half 9 geland op Zanderij. Het voelde als een eindeloze vlucht en in de laatste uurtjes waren we wel zenuwachtig geworden: Hoe zijn onze huisgenoten, hoe gaan onze stages zijn. Nou myrthe en ik zijn beide de minst nuchtere personen die er zijn dus we hebben flink lopen stressen samen haha. 

Anyhow wij werden opgehaald door Gio, een vriend van mij die ik al kende (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie