Avatar Rianne Pickert

Rianne Pickert

Momenteel is riannepickert bezig met de reis Stage en rondreis Costa Rica!. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van riannepickert

Blijf op de hoogte van de reisblog van riannepickert door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Eerste dagen en Tortuga

Bericht - 24 mei 2018 om 19:15 uur

Zo, het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb, dit komt omdat ik 8 dagen naar Tortuga Feliz ben geweest. Het wordt een lang verhaal dus ga er maar goed voor zitten! De ochtend na de nacht in San José heb ik een heerlijk ontbijt. Er is vers fruit, lekkere cakejes en gebakken eitjes waarbij je kon kiezen wat je erin wilde. Toen was het tijd om naar de bus te gaan. Via een kort taxiritje kwam ik aan bij het busstation. Na wat vijven en zessen zat ik in de bus naar Butaan. De rit duurde (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Aankomst

Bericht - 10 mei 2018 om 15:35 uur

Blog 1 Wat kan er veel gebeuren.in 18 uur zeg... Op 9 mei stond de wekker om 5.15 om naar Schiphol te gaan. Lekker vroeg dus... Eenmaal op Schiphol ging alles gesmeerd enen voor ik het wist zat ik in het vliegtuig. Deze zou me in ruim 7 uur naar Detroit brengen. Het was een gloednieuw vliegtuig met grote raampjes en nog grotere tv schermen. Lekker films kijken dus en voor ik het wist waren we halverwege. Het was prachtig helder weer en dus heb ik groenland heel mooi kunnen zien. Dit was echt spectaculair! Overal witte bergen omgeven door helderblauw water. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie