Avatar Rianne Schoonderwoerd

Rianne Schoonderwoerd

Momenteel is rianne bezig met de reis Adventures Down Under. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van rianne

Blijf op de hoogte van de reisblog van rianne door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Hard werken en tussendoor lekkere mini vakanties

Bericht - 17 november 2018 om 13:12 uur

Ja hoor daar is ze weer! Na weer een lange tijd, sorry, een blog vanaf de andere kant van de wereld! Waarom was hij er niet eerder? Gelukkig heeft dat een goede reden, ik ben te druk met werken en leuke dingen doen om even rustig te zitten en een leuk verhaaltje te maken ;) Ik zal weer proberen om een samenvatting te geven van de afgelopen weken. 

Om maar even zakelijk te starten over werk. Het werk gaat erg goed! Heb het lekker onder de knie en heb promotie kunnen maken. Ja promotie tot woolpresser. Dit houdt in dat (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Het avontuur Down Under is begonnen!

Bericht - 29 september 2018 om 05:29 uur

Ha oeps blijkbaar ben ik hier slechter in dan ik van te voren had bedacht… Inmiddels ben ik al meer dan een maand in het gave Australië maar heb ik nog geen één reisblog gedeeld (schaam schaam). Dat is erg positief dat ik daar geen tijd voor heb, want dan ben ik andere leuke dingen aan het doen, maar nu ga ik hem echt afmaken. Dat beloof ik! Het is een bij elkaar geplakt verhaal nu, maar jullie begrijpen het vast!Het wordt dus een lang verhaal van de afgelopen maand ;)  

Daar zit ik dan! Alweer twee weken Down Under! (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie