Avatar Rachel Steneker

Rachel Steneker

Momenteel is rachelinfrance bezig met de reis Animatiewerk in Frankrijk. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van rachelinfrance

Blijf op de hoogte van de reisblog van rachelinfrance door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Langzaam aan aftellen

Bericht - 13 augustus 2020 om 12:39 uur

Het is donderdag en ik zit heerlijk buiten voor mijn mobil home. Het weer zou deze week vreselijk zijn, zelf een code geel afgegeven maar tot nu toe is er nog maar één buitje gevallen. Alle activiteiten zijn tot nu toe doorgegaan zoals gepland wat ik erg fijn vind. Ondanks dat het wat bewolkt is, is het tempratuurtje heerlijk om buiten te zitten met een chocolade croissantje en een kopje koffie. Je merkt dat de Nederlandse kinderen langzaam aan minder worden op de camping. Dat maakt mijn werk wat minder intensief maar nog steeds erg leuk. Ik begin bij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Three down, three to go

Bericht - 09 augustus 2020 om 10:18 uur

Het begint zo standaard te worden om mijn verhaal te beginnen met het feit dat de tijd ontzettend snel gaat. Maar eigenlijk kan ik er niet omheen. Drie weken geleden kwam ik hier aan en over drie weken zit ik ook alweer thuis. De weken vliegen voorbij. Dat komt voornamelijk door het prachtige weer de afgelopen week. Ik heb dan ook heerlijk genoten van de zon en lekker langs het strand gelegen. Door het grote verschil tussen eb en vloed kon ik niet de zee in, want er lag simpelweg geen water. Waarom dan niet 's avonds een keer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 06 augustus 2020

Status update - 06 augustus 2020 om 09:41 uur

Week 3 van de animatie zit alweer over de helft. Vandaag opblaasuurtje in het zwembad en weer de prachtige wandeltocht op de rotsen.

Een vrije dag met Emma

Bericht - 02 augustus 2020 om 19:58 uur

Het is zondag en dat betekend weekend ^^! Samen met Emma weer wilde plannen gemaakt waar precies niks van terecht is gekomen. Vannochtend eerst heerlijk lang uitgeslapen. We hadden dat allebei onwijs nodig! Daarna hebben we samen met Mick een koffietje gedronken. Voor de verandering zaten we een keer voor mijn mobil home en niet bij die van Mick. Na een bakje koffie, broodjes met Nutella en kruidenboter en een verrukkelijke meloen (thnx Mick) zijn we begonnen met het schoonmaken van het terras om vervolgens de auto in te stappen naar Lannion voor een autowasbeurtje. Wat was dat een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 01 augustus 2020

Status update - 01 augustus 2020 om 18:32 uur

Weekend!! ????

Time flies when you're having fun!

Bericht - 01 augustus 2020 om 12:48 uur

Jeetje, wat gaat de tijd snel! Ik zit al twee weken in het mooie Frankrijk en ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Het weertje is heerlijk en laat ik nou net de afgelopen drie dagen een chill rooster hebben.  

Mijn vrije middag, afgelopen donderdag, heb ik heerlijk op het strand doorgebracht die hier 3 minuutjes vandaan ligt. Wat zo bijzonder is aan deze plek, is het verschil tussen eb en vloed. Het ene moment liggen de boten droog en langzaam aan zie je de zee terug komen. De lucht was strakblauw met een klein briesje wind waardoor je het prima volhoudt in de (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Na één week...

Bericht - 25 juli 2020 om 20:52 uur

Zo, de eerste week zit erop. Wat is het onwijs snel gegaan! Toen ik vorige week van huis wegging, wist ik totaal niet waar ik aan begon. Weer lekker impulsief voor 6 weken campingwerk doen. Maar als elke week zo gaat als deze, ben ik een heel blij mens. Ik was de afgelopen week nog heel erg zoekende naar wat voor activiteiten ik kon gaan doen met de kinderen en hoe dat eruit moest komen te zien. Voor de eerste week is dat prima gelukt. Het maken van een nieuw animatieprogramma voor komende week is gelukkig ook weer gelukt en is inmiddels uitgedeeld aan de gasten. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wat een gezeik! ;)

Bericht - 23 juli 2020 om 16:50 uur

Hallo allemaal! Het is weer tijd voor een verhaaltje. Gisteren had ik deze al getypt maar door het fantastische internet hier op de camping ging het uploaden mis. Dus hierbij poging 2.

Ik heb het onwijs naar mijn zin hier! Het werk is leuk, de collega's zijn tof en de camping ligt op een prachtige locatie. De meeste kinderen zijn Nederlands wat het animeren makkelijk maakt. Het programma is goed te doen m'n eentje. Vandaag stond dansen op het programma en vanavond lopen we een wandeltocht waarbij we over de rotsen langs de kust lopen. Verder heb ik heel goed contact (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 22 juli 2020

Status update - 22 juli 2020 om 08:56 uur

Vandaag op het programma: knutselfrutsel ochtend en vanmiddag het pannenkoekenfestijn! Weer een feestdagje!

De eerste dagen

Bericht - 19 juli 2020 om 15:44 uur

Het is zondag, mijn vrije dag! Ik heb het nu al zo ontzettend naar mijn zin. Vrijdag om 05:15 uur ging de wekker en 's avonds om 19:30 uur kwamen we aan op de camping. Na een lekker hapje eten in het restaurant heb ik kennis gemaakt met het andere personeel en mijn mobil home. Zaterdagochtend heb ik overleg gehad over het animatieprogramma waar ik gelijk mee aan de slag ben gegaan. Ik ben in Sammy, de mascotte, gekropen en de programma's uitgedeeld. 's Avonds heb ik de eerste activiteit gegeven. Ik was compleet verrast toen Jelmer en Wouter (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2