Avatar Rachel Steneker

Rachel Steneker

Momenteel is rachelinfrance bezig met de reis Frankrijk 2021. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van rachelinfrance

Blijf op de hoogte van de reisblog van rachelinfrance door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Status update van 14 juli 2021

Status update - 14 juli 2021 om 23:28 uur

Daar zijn we weer! Ik houd weer een blog bij over mijn tijd in het mooie Frankrijk! Ga jij hem weer lezen?

Veilig thuis

Bericht - 30 augustus 2020 om 17:48 uur

Na 6 weken werken in het prachtige Frankrijk ben ik weer thuis! Om 07:00 uur zijn Emma en ik vertrokken van de camping. In totaal hebben we 3 korte stops gemaakt en zijn we om 18:00 uur in Apeldoorn aangekomen en wat is het fijn om weer thuis te zijn. Na alle verhalen te hebben gedeeld met mijn ouders ben ik naar bed gegaan en werd ik de volgende ochtend om 7:00 uur wakker. Iets met een ritme denk ik?! ;) Lekker in bed blijven liggen en later een heerlijke douche genomen. 's Ochtends heb ik Sanne opgezocht voor een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De laatste uurtjes

Bericht - 27 augustus 2020 om 12:44 uur

Onder het genot van een koffietje typ ik mijn ena laatste berichtje van dit avontuur. Ik zit nog steeds in Frankrijk maar de laatste uren zijn wel ingegaan. Vanavond om 18:00 uur ben ik klaar met werken en morgenochtend rond een uur of 07:00uur stappen en Emma en ik de auto in om terug te rijden naar Nederland. Dan zitten deze 6 weken animatiewerk erop. De afgelopen dagen stonden vooral in het teken van het opruimen vab de animatieruimte. Die is inmiddels bijna leeg. Tussendoor waren er nog wat activiteiten gepland, maar het aantal kinderen op de camping is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het einde nadert...

Bericht - 22 augustus 2020 om 15:19 uur

Het is zaterdag en ik zit heerlijk even bij de zee om weer een berichtje te typen voor jullie. Althans, zee.... normaal gesproken wel. Het is weer eb dus de boten liggen weer droog. Vannochtend was het water mega hoog, net zoals gisteren avond en donderdagavond. De wandeling over de rotsen was daarom echt een mega avontuur omdat de zee soms erg dichtbij kwam. Het resultaat was dan ook doorweekte schoenen en sokken, haha! Maar zo mega gaaf! De afgelopen week is weer voorbij gevlogen en het einde is nu echt bijna in zicht. Ik maak straks nog een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Langzaam aan aftellen

Bericht - 13 augustus 2020 om 12:39 uur

Het is donderdag en ik zit heerlijk buiten voor mijn mobil home. Het weer zou deze week vreselijk zijn, zelf een code geel afgegeven maar tot nu toe is er nog maar één buitje gevallen. Alle activiteiten zijn tot nu toe doorgegaan zoals gepland wat ik erg fijn vind. Ondanks dat het wat bewolkt is, is het tempratuurtje heerlijk om buiten te zitten met een chocolade croissantje en een kopje koffie. Je merkt dat de Nederlandse kinderen langzaam aan minder worden op de camping. Dat maakt mijn werk wat minder intensief maar nog steeds erg leuk. Ik begin bij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Three down, three to go

Bericht - 09 augustus 2020 om 10:18 uur

Het begint zo standaard te worden om mijn verhaal te beginnen met het feit dat de tijd ontzettend snel gaat. Maar eigenlijk kan ik er niet omheen. Drie weken geleden kwam ik hier aan en over drie weken zit ik ook alweer thuis. De weken vliegen voorbij. Dat komt voornamelijk door het prachtige weer de afgelopen week. Ik heb dan ook heerlijk genoten van de zon en lekker langs het strand gelegen. Door het grote verschil tussen eb en vloed kon ik niet de zee in, want er lag simpelweg geen water. Waarom dan niet 's avonds een keer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 06 augustus 2020

Status update - 06 augustus 2020 om 09:41 uur

Week 3 van de animatie zit alweer over de helft. Vandaag opblaasuurtje in het zwembad en weer de prachtige wandeltocht op de rotsen.

Een vrije dag met Emma

Bericht - 02 augustus 2020 om 19:58 uur

Het is zondag en dat betekend weekend ^^! Samen met Emma weer wilde plannen gemaakt waar precies niks van terecht is gekomen. Vannochtend eerst heerlijk lang uitgeslapen. We hadden dat allebei onwijs nodig! Daarna hebben we samen met Mick een koffietje gedronken. Voor de verandering zaten we een keer voor mijn mobil home en niet bij die van Mick. Na een bakje koffie, broodjes met Nutella en kruidenboter en een verrukkelijke meloen (thnx Mick) zijn we begonnen met het schoonmaken van het terras om vervolgens de auto in te stappen naar Lannion voor een autowasbeurtje. Wat was dat een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 01 augustus 2020

Status update - 01 augustus 2020 om 18:32 uur

Weekend!! ????

Time flies when you're having fun!

Bericht - 01 augustus 2020 om 12:48 uur

Jeetje, wat gaat de tijd snel! Ik zit al twee weken in het mooie Frankrijk en ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Het weertje is heerlijk en laat ik nou net de afgelopen drie dagen een chill rooster hebben.  

Mijn vrije middag, afgelopen donderdag, heb ik heerlijk op het strand doorgebracht die hier 3 minuutjes vandaan ligt. Wat zo bijzonder is aan deze plek, is het verschil tussen eb en vloed. Het ene moment liggen de boten droog en langzaam aan zie je de zee terug komen. De lucht was strakblauw met een klein briesje wind waardoor je het prima volhoudt in de (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2