Avatar Peter Bos

Peter Bos

Momenteel is peterinperu bezig met de reis PeterinPeru. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van peterinperu

Blijf op de hoogte van de reisblog van peterinperu door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Status update van 07 juli 2018

Status update - 07 juli 2018 om 17:21 uur

Srry dat ik geen foto's heb. 'K heb ze wel, maar de Wi-Fi is zo slecht dat ik ze niet kan uploaden , mijn excuses daarvoor. Maar het houd het wel spannend.

Status update 02-07-2018

Bericht - 01 juli 2018 om 17:49 uur

Beste allemaal, Ten eerste wil ik iedereen bedanken die aan mijn verjaardag gedacht heeft. De 13de. Het gaf mij toch het gevoel even thuis te zijn. Met de felicitaties, de cadeaus en de brieven. Maar toch, een verjaardag in de jungle met een kampvuur, liederen bij het kampvuur, een verjaardagstaart en een heus cadeau, dat kan niet iedereen zeggen. Het was echt superlief en really thoughtful. Ten tweede wil ik graag vertellen over het werk wat ik hier eigenlijk doe. Misschien wel interessant na 14 weken hier. Hierbij zal ik onderscheid maken tussen de dagelijkse werkzaamheden en de tijdelijke werkzaamheden. Btw, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Status Update 03-06-2018

Bericht - 03 juni 2018 om 18:19 uur

Beste allemaal, Hierbij mijn 3e update. Mijn excuses dat ie weer zo laat is. Maat vorige week was er geen internet, dus toen kon ik niet zoveel. Er zal misschien wat extra bijgevoegd zijn. Er is vrij veel veranderd sinds de vorige update. En ik ga de belangrijkste dieren behandelen. Dus ga er maar even voor zitten. 'K zal het proberen wat interessant te maken, en geen monoloog op te hangen Ten eerste, is mijn gezondheid flink verbeterd, al is het af en toe flink aanpoten. Maar ik kan mijn werk weer normaal doen, dat is het belangrijkste. Het volgende (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Status-Update 30-04-2018

Bericht - 30 april 2018 om 15:21 uur

Beste allemaal, Excuses Ten eerste wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor het feit dat het meer dan 3 weken heeft geduurd sinds de vorige update. Dat kwam o.a. door het feit dat ik mijn telefoon in m'n zak had gestopt en toen is ie op de puk-code gegaan. En die wist ik natuurlijk niet. Dus die moest ik eerst opduikelen. Dat is uiteindelijk gisteren gelukt, met behulp van m'n hulpvaardige medevrijwilliger Ruth, m'n hulpvaardige vader en m'n hulpvaardige zus. Algemeen Ik heb het nog steeds naar m'n zin en heb ondertussen al extra verantwoordelijkheden gekregen. Dus daar was ik, zacht gezegd, (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Status update 07-04-2018

Bericht - 07 april 2018 om 18:45 uur

Hey iedereen, Dit is voor mij de eerste keer, dus het is voor mij even zoeken. Verwacht dus geen wonderen. (En ook geen foto's. Sorry) De reis, De reis begon al lekker op Schiphol. 'K was nl. m'n bagagelabel vergeten dus het was wel ff lastig op Lima met m'n bagage vinden. Maar alles is goed gekomen. Tot aan Lima eigenlijk geen problemen. Maar toen gebeurde waar ik eigenlijk een beetje bang voor was. De binnenlandse vlucht was 3 uur vertraagt. Met een Spaans verhaal als reden. Dus daar schoot ik niet veel mee op. Maar dat betekende dus wel dat ik (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie