Avatar Peter Bos

Peter Bos

Status update van 03 augustus 2018

Status update - 03 augustus 2018 om 00:18 uur

Mijn excuses. Dat foto's uploaden is nogal ingewikkeld. ' K blijf m'n best doen

Status Update Rondreis: Deel 2 & 3: Paracas, Huacachina & Nazca en Arequipa

Bericht - 03 augustus 2018 om 00:11 uur

Beste allemaal, Sorry voor de late update maar mijn schema zit hier gewoon gigantisch vol. 'K kom nauwelijks aan m'n slaap toe, laat staan aan dit blog. Omdat het zo lang geleden is, ga ik verschillende steden tegelijk behandelen, zodat jullie weer up-to-date zijn. Paracas: Ik werd in Lima opgehaald door een mini-van die ons dan naar onze uiteindelijke bus bracht. Die zit al aardig vol, dus toen ben ik maar naast een jongeman van dik 20 gaan zitten. In het begin was het heel erg awkward, maar daarna kwamen wij allebei los, en reizen we nu al de hele tijd samen. En (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status Update Rondreis: Deel 1: Lima

Bericht - 26 juli 2018 om 05:28 uur

Hey allemaal, Ik heb besloten om jullie allemaal maar op de hoogte te houden. Da's leuker voor beide partijen. Al zullen ze naar alle waarschijnlijkheid korter zijn dan m'n normale blogs. Maar de frequentie zal wel een stuk hoger zijn. Vandaag deel 1: Lima Na wat strubbelingen ben ik maandagavond 23 augustus, alweer 3 uur later dan gepland, geland in Lima airport. Doordat bij Peruhop een officiƫle shuttle zat, hoefde ik geen taxi aan te schieten, wat zeer comfortabel was. Ik was er toen zo klaar mee dat ik gelijk naar bed ben gegaan. De volgende ochtend, 24 augustus, na de 120ste koude (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Status Update 23-07-2018

Bericht - 24 juli 2018 om 04:40 uur

Beste allemaal, Dit wordt mijn laatste update vanuit Esperanza Verde. Op het moment van schrijven ben ik begonnen aan de grootste reis in m'n leven. (Tot nu toe) Zoals de meesten al weten ga ik Macchu Picchu doen. En wel op de 16de tot 19de van augustus. Wat de meeste mensen niet weten is dat ik vanaf nu tot de 16de een rondreis ga maken in Peru. 'K ga niet teveel details verklappen, het moet nog wel spannend blijven. Als ik eerlijk ben, moet ik bekennen dat ik wel bloednerveus ben. Het was heel lastig om dit niet tegen iedereen te (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Status update van 07 juli 2018

Status update - 07 juli 2018 om 17:21 uur

Srry dat ik geen foto's heb. 'K heb ze wel, maar de Wi-Fi is zo slecht dat ik ze niet kan uploaden , mijn excuses daarvoor. Maar het houd het wel spannend.

Status update 02-07-2018

Bericht - 01 juli 2018 om 17:49 uur

Beste allemaal, Ten eerste wil ik iedereen bedanken die aan mijn verjaardag gedacht heeft. De 13de. Het gaf mij toch het gevoel even thuis te zijn. Met de felicitaties, de cadeaus en de brieven. Maar toch, een verjaardag in de jungle met een kampvuur, liederen bij het kampvuur, een verjaardagstaart en een heus cadeau, dat kan niet iedereen zeggen. Het was echt superlief en really thoughtful. Ten tweede wil ik graag vertellen over het werk wat ik hier eigenlijk doe. Misschien wel interessant na 14 weken hier. Hierbij zal ik onderscheid maken tussen de dagelijkse werkzaamheden en de tijdelijke werkzaamheden. Btw, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Status Update 03-06-2018

Bericht - 03 juni 2018 om 18:19 uur

Beste allemaal, Hierbij mijn 3e update. Mijn excuses dat ie weer zo laat is. Maat vorige week was er geen internet, dus toen kon ik niet zoveel. Er zal misschien wat extra bijgevoegd zijn. Er is vrij veel veranderd sinds de vorige update. En ik ga de belangrijkste dieren behandelen. Dus ga er maar even voor zitten. 'K zal het proberen wat interessant te maken, en geen monoloog op te hangen Ten eerste, is mijn gezondheid flink verbeterd, al is het af en toe flink aanpoten. Maar ik kan mijn werk weer normaal doen, dat is het belangrijkste. Het volgende (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Status-Update 30-04-2018

Bericht - 30 april 2018 om 15:21 uur

Beste allemaal, Excuses Ten eerste wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor het feit dat het meer dan 3 weken heeft geduurd sinds de vorige update. Dat kwam o.a. door het feit dat ik mijn telefoon in m'n zak had gestopt en toen is ie op de puk-code gegaan. En die wist ik natuurlijk niet. Dus die moest ik eerst opduikelen. Dat is uiteindelijk gisteren gelukt, met behulp van m'n hulpvaardige medevrijwilliger Ruth, m'n hulpvaardige vader en m'n hulpvaardige zus. Algemeen Ik heb het nog steeds naar m'n zin en heb ondertussen al extra verantwoordelijkheden gekregen. Dus daar was ik, zacht gezegd, (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Status update 07-04-2018

Bericht - 07 april 2018 om 18:45 uur

Hey iedereen, Dit is voor mij de eerste keer, dus het is voor mij even zoeken. Verwacht dus geen wonderen. (En ook geen foto's. Sorry) De reis, De reis begon al lekker op Schiphol. 'K was nl. m'n bagagelabel vergeten dus het was wel ff lastig op Lima met m'n bagage vinden. Maar alles is goed gekomen. Tot aan Lima eigenlijk geen problemen. Maar toen gebeurde waar ik eigenlijk een beetje bang voor was. De binnenlandse vlucht was 3 uur vertraagt. Met een Spaans verhaal als reden. Dus daar schoot ik niet veel mee op. Maar dat betekende dus wel dat ik (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie