Avatar Ole Klein Bog

Ole Klein Bog

Eerste schoolweek

Geplaatst op 24 september 2020 om 04:46 uur14 september 
Mijn eerste schooldag! Helaas is het eerste half jaar online les. Ik moest wel vroeg op want het begint al om 8 uur. Mijn rooster voor alle dagen zijn hetzelfde. Ik begin met sports literature daarna heb ik french. Dan heb ik een uur advisory en als laatste had ik earth science. Dit was voor iedereen natuurlijk even wennen. Ik was klaar om 3.15 dan heb ik anderhalf uur om wat anders thuis te doen en daarna moet ik weg naar voetbaltraining.

15 september 
Mijn tweede schooldag. Het rooster is dus alle dagen hetzelfde dus weer begon ik om 8 uur. Alle lessen gingen goed op earth science na. Deze vond ik niet leuk dus heb ik gevraagd of ik deze kon wisselen. Ook deze dag had ik voetbaltraining. Na de training doe ik niet echt wat. Alleen eten en dan uitrusten en op tijd naar bed gaan.

16 september 
Weer op tijd opstaan om helemaal klaar te zitten voor het eerste uur. Gelukkig is het me wel gelukt om earth science te wisselen. Ik had 1 optie en dat was 20th century Russia. Ik wilde echt niet meer earth science hebben dus heb ik ervoor gekozen om te wisselen. Dus mijn rooster veranderde in tijd niet alleen mijn laatste uur is veranderd. 
Weer had ik na alle lessen voetbaltraining. Alle trainingen duren 1.5 uur.

17 september
De op een na laatste schooldag van de week. Weer een normale dag zoals de dagen daarvoor. Geen speciale dingen gedaan. Wel had ik weer voetbaltraining.

18 september
De laatste schooldag van de eerste week. Dit was een korte dag want mijn Frans docent was er niet dus die les ging niet door. Daarna was ook mijn advisory les heel kort en mochten we 30 minuten eerder weg bij het laatste uur. Dus zat mijn eerste schoolweek erop! Verder heb ik niets gedaan.

19 september 
Ik moest helaas weer vroeg op. Om 8 uur had ik namelijk voetbaltraining. Maar we kregen onze tenues. Wat super leuk is. Een thuis en uit tenue. Ik heb nummer 23 gekregen. Ik vind het een leuk nummer. Daarna heb ik even geslapen want ik was nog moe. En verder heb ik niks gedaan.

20 september
Weer moest ik vroeg opstaan. Maar dit was voor iets leuks. We gingen namelijk naar Mount Washington. Dit is de hoogste berg van het noordoosten van Amerika. De berg is 6228 ft wat net geen 2000 meter is. Het is ongeveer 2 uur rijden naar de berg. Onderweg hebben we ontbijt gehaald bij Dunkin Donuts. Toen kwamen we eindelijk bij de berg aan en zijn we daarop gereden met de auto helemaal tot de top. Vanuit daar kon je heel ver kijken. Alle kanten op kijken, je kon Vermont, Maine en Canada zien. Wel was het heel koud daar. We liepen in warme kleding zoals dikke trui en winterjas en handschoenen. Toen we terugreden zijn we ergens gaan lunchen en daarna even gaan winkelen. Toen zijn we terug naar huis gereden en hebben we de New England Patriots wedstrijd gekeken. 

Dit was mijn derde week in Amerika!Reacties

Hans
Geplaatst op 24 september 2020 om 14:43 uur
Groeten terug

Jan
Geplaatst op 24 september 2020 om 11:38 uur
Ha Ole, Dank voor je verslag. Jmmer dat de lessen online zijn want dan mis je het contact met je klasgenoten natuurlijk. Ik hoop dat er genoeg leuke dingen tegenover staan. Wat was nu eigenlijk je probleem metearth sciences (ik neem aan iets. Van aardrijkskunde?).. kun je al iets vertellen over je voetbalteam? Betekent rugnummer 23. Dat er 23 spelers zijn geselecteerd? Is mount Washington een berg waarop ook kan worden geskied? Hier is. Alles rustig. Het weer slaat om naar de herfst en dat etekent meerwind en regen,maarhet is allemaal. Goedtedoen. Met Amber gaat het redelijk. Zs doet alleen erg lang over haar wandelingetjes. Om de 50 meter gaat ze er even bij zitten. Maar als er water bij komt veert. Ze weer op. Een raar konijn zullen we maar zeggen. Hee joh, hou je goeddaarbij uncle Samen ik ben benieuwd hoe je eerste voetbalwedstrijd zal zijn.

Plaats een reactie