Avatar Ole Klein Bog

Ole Klein Bog

Eerste week

Geplaatst op 08 september 2020 om 00:39 uurMijn eerste week in Amerika zit er op.
Na een goede vlucht ben ik aangekomen in Boston. Daar stonden mijn nieuwe hostouders mij op te wachten. En toen reden we naar het huis in Nottingham.
Daar aangekomen heb ik een kleine huistour gekregen en heb ik mijn tassen uitgepakt. 
De dag daarna (dinsdag) mijn eerste echte dag in de US heb ik mijn hostzus ontmoet. Met haar en mijn hostouders ben ik gaan hiken. We zijn de berg Little Blue Joe opgelopen. Verder heb ik die dag niks gedaan want ik was nog heel moe. 
Woensdag en donderdag was ik nog steeds erg moe. Ik heb toen alleen een aantal typisch Amerikaanse winkels bezocht zoals wallmart, Lowe’s etc.
Wel kwam op donderdag mijn hostzus weer langs. Die avond hebben Yathzee gespeeld wat erg leuk was. 
Vrijdag kwam mijn hostzus weer langs en zijn we gaan Midgetgolfen en karten. Dit was hebben we bij chuckster’s gedaan. Ik had gewonnen met het midgetgolfen wat grappig was. Die avond hebben we weer spelletjes gespeeld.
Zaterdag heb ik ook de hostbroer ontmoet. Op zaterdag was namelijk de Kentucky horse race wat een groot evenement is in New Hampshire. Deze race hebben we gekeken met mijn hostmoeder, broer en zus. Daarna hebben we gegeten en een vuurtje gestookt en marshmallows geroosterd. 
Zondag heb ik alleen ‘s avonds wat gedaan. Toen zijn we naar Hampton beach gegaan en daar hebben we de zandsculpturen bezocht. Waar net een wedstrijd van was geweest. Al deze beelden waren heel mooi.Reacties

Antoinette Feenstra
Geplaatst op 10 september 2020 om 12:04 uur
Hoi Ole Wat een hartelijke ontvangst heb je gekregen. Dat maakt het inburgeren wel wat gemakkelijker. Geniet met volle teugen. Groetjes Antoinette.

Amber
Geplaatst op 10 september 2020 om 11:28 uur
Ha Ole, Klinkt goed man. Wat een hoop nieuwe indrukken in no-time. Hebben die host-gasten ook namen? Ben benieuwd. Doe ze sowieso maar onze groeten. Onze Amber wordt oud en kreupelt wat door de artrose. Nog wel ondeugend als het om water gaat. Geniet met volle teugen en heel vee.l plezier gwenst Antoinette en Jan en een lik van Amber

Hans
Geplaatst op 09 september 2020 om 17:19 uur
GG Papa! Maak er een leuke tijd van. Groetjes, Hans

Petra
Geplaatst op 09 september 2020 om 17:13 uur
Hi Ole, leuk je verslag van de eerste week te lezen. Volgens mij heb je het helemaal naar je zin. Hoe gaat het met het Engels praten non-stop? En wanneer start school? Veel plezier en wij gaan regelmatig hier lezen hoe het met je gaat! Groetjes Petra

Snal
Geplaatst op 09 september 2020 om 16:04 uur
Papa wat heb je een leuke tijd zeg! Hoop meer van je te lezen.

Plaats een reactie