Avatar Ole Klein Bog

Ole Klein Bog

Update

Bericht - 21 maart 2021 om 16:38 uur

Hoi allemaal
Ik ben nu ongeveer 7 maanden hier in de United States. Er zijn een aantal dingen gebeurd en veranderd sinds mijn laatste update. De meest belangrijke is vorige week gebeurd. Ik mocht eindelijk naar school. Sinds 9 maart is het voor mij mogelijk om 2x per week naar school te gaan. In New Hampshire is namelijk begin maart ingevoerd dat alle scholen minimaal 2 dagen open moeten voor onderwijs in de school. Mijn school heeft iedereen in 2 groepen gedeeld, a en b. Ik zit in groep b, dat betekend dat ik op dinsdagen en vrijdagen naar school ga. De (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Update

Bericht - 14 november 2020 om 05:21 uur

Hoi allemaal,

Vandaag, 13 november, is mijn eerste blok afgelopen. Dat betekent dat ik 2 klassen heb afgerond. De ander heb ik ook volgend blok. Ik heb Sports Literature en 20th Century Russia afgerond. French heb ik volgend blok ook nog. Mijn eindcijfers zijn. 
Sports Literature: 82
20th Century Russia: 84
French: 90
Dit betekent dat de vakken met een ruime voldoende afgerond zijn.
Alle lessen waren nog steeds online. Ik begin volgend blok ook online. In ieder geval tot het nieuwe jaar. Er is nog niet bekend hoe dat gaat. Helaas stijgen de cijfers ook hier in Amerika en ook in New Hampshire dus het (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Update

Bericht - 11 oktober 2020 om 19:03 uur

Week 4,5,6

In mijn 4e week hier in Amerika heb ik niet veel gedaan. Gewoon het nieuwe normale leven. Elke dag school van 8-15.15 dan voetbaltraining op maandag tot en met donderdag en zaterdag. Wel ben ik zondag appels gaan plukken (wat heel groot is hier in de omgeving/staat. Ik weet niet hoe het verder in Amerika is). Dit heb ik samen met mijn hostmoeder, hostbroer en zijn vriendin gedaan. Toen hebben we met z’n alle de New England Patriots wedstrijd gekeken. En ook later avondgegeten.

week 5
De week waar ik erg naar uit keek. Eindelijk de eerste voetbalwedstrijden. Eerst maandag (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Eerste schoolweek

Bericht - 24 september 2020 om 04:46 uur

14 september 
Mijn eerste schooldag! Helaas is het eerste half jaar online les. Ik moest wel vroeg op want het begint al om 8 uur. Mijn rooster voor alle dagen zijn hetzelfde. Ik begin met sports literature daarna heb ik french. Dan heb ik een uur advisory en als laatste had ik earth science. Dit was voor iedereen natuurlijk even wennen. Ik was klaar om 3.15 dan heb ik anderhalf uur om wat anders thuis te doen en daarna moet ik weg naar voetbaltraining.

15 september 
Mijn tweede schooldag. Het rooster is dus alle dagen hetzelfde dus weer begon ik om 8 uur. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Week 2

Bericht - 14 september 2020 om 02:34 uur

7 september 
Ik heb die dag heel weinig gedaan. Maar mijn hostbroer Mathew kwam langs. Daar heb ik samen mee de wedstrijd van het Nederlands elftal gekeken. Die avond bleef hij ook eten samen met zijn vriendin die later kwam. 

8 september
Dit was de dag dat ik eindelijk mocht beginnen met voetballen. De eerste training was toen. Dit was een try-out voor het varsity team wat het team is waar de beste spelers in komen. Dit team speelt ook tegen andere scholen. Dus je moest goed laten zien wat je kon. Hier heb ik dus ook allemaal jongens van mijn school kunnen ontmoeten. (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Eerste week

Bericht - 08 september 2020 om 00:39 uur

Mijn eerste week in Amerika zit er op.
Na een goede vlucht ben ik aangekomen in Boston. Daar stonden mijn nieuwe hostouders mij op te wachten. En toen reden we naar het huis in Nottingham.
Daar aangekomen heb ik een kleine huistour gekregen en heb ik mijn tassen uitgepakt. 

De dag daarna (dinsdag) mijn eerste echte dag in de US heb ik mijn hostzus ontmoet. Met haar en mijn hostouders ben ik gaan hiken. We zijn de berg Little Blue Joe opgelopen. Verder heb ik die dag niks gedaan want ik was nog heel moe. 

Woensdag en donderdag was ik nog steeds erg moe. Ik (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie