Avatar Ole Klein Bog

Ole Klein Bog

Momenteel is olekb bezig met de reis Mijn High school jaar in Amerika. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van olekb

Blijf op de hoogte van de reisblog van olekb door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 2

Bericht - 14 september 2020 om 02:34 uur

7 september 
Ik heb die dag heel weinig gedaan. Maar mijn hostbroer Mathew kwam langs. Daar heb ik samen mee de wedstrijd van het Nederlands elftal gekeken. Die avond bleef hij ook eten samen met zijn vriendin die later kwam. 

8 september
Dit was de dag dat ik eindelijk mocht beginnen met voetballen. De eerste training was toen. Dit was een try-out voor het varsity team wat het team is waar de beste spelers in komen. Dit team speelt ook tegen andere scholen. Dus je moest goed laten zien wat je kon. Hier heb ik dus ook allemaal jongens van mijn school kunnen ontmoeten. (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Eerste week

Bericht - 08 september 2020 om 00:39 uur

Mijn eerste week in Amerika zit er op.
Na een goede vlucht ben ik aangekomen in Boston. Daar stonden mijn nieuwe hostouders mij op te wachten. En toen reden we naar het huis in Nottingham.
Daar aangekomen heb ik een kleine huistour gekregen en heb ik mijn tassen uitgepakt. 

De dag daarna (dinsdag) mijn eerste echte dag in de US heb ik mijn hostzus ontmoet. Met haar en mijn hostouders ben ik gaan hiken. We zijn de berg Little Blue Joe opgelopen. Verder heb ik die dag niks gedaan want ik was nog heel moe. 

Woensdag en donderdag was ik nog steeds erg moe. Ik (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie