Avatar nona van spaandonck

nona van spaandonck

Momenteel is nonai bezig met de reis Afstuderen in Curacao. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van nonai

Blijf op de hoogte van de reisblog van nonai door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

TWEE WEKEN op Curaçao

Bericht - 19 januari 2021 om 01:43 uur

Haaaalllllllloaaaaaa. Alweer twee weken op Curacao..... where to start?

Nou..... de eerste paar dagen hebben wij vooral rond gecrosst op het eiland. Zijn we zowat alle supermarkten op het eiland afgegaan en heeft het vooral VEEL geregend. Maar, dat was van korte duur. We zitten al een dikke week met volle zonnestralen iedere dag. En ik moet zeggen. Daar worden wij best gelukkig van. Nou ik eigenlijk, want Koen heeft alweer een weekje gewerkt. 

In de afgelopen twee weken heb ik kennis gemaakt met mijn afstudeer bedrijf, hebben wij twee boottochten gehad op het Spaanse water en hebben we de Christoffelberg (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

MADE IT to Curaçao

Bericht - 06 januari 2021 om 13:24 uur

Haaaaaaaaa goedendag allemaal! Mijn eerste blog is geschreven... en niet zomaar een! We zitten namelijk onder een kleedje met dikke trui, sportlegging en een paar dikke sokken op ons balkon uitkijkend naar de zonnestralen. Ha, de muggen hebben ons even te pakken. En niet zo'n beetje ook.

Welkom!!!! Op onze blog. Ik schrijf deze blog voornamelijk omdat ik mijn afstudeerperiode ga voortzetten in Willemstad Curaçao, maar ook omdat wij, ondanks Corona hier een fijne tijd gaan beleven.

Wij? Wie? Hoi! Ik ben Nona, 23 jaar oud en ik kom uit het mooie Leiden. Nadat ik na mijn propedeusejaar Commerciële Economie had (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie