Avatar Naomi Ripassa

Naomi Ripassa

Dag 4

Bericht - 03 mei 2019 om 12:58 uur

Dag 4
Ik had wat langer kunnen slapen. Ik merk dat ik steeds minder last heb van mijn jetlag.
We hadden besloten om naar de dierentuin te gaan. De dierentuin was 5 km van ons huis vandaan dus we konden mooi op de fiets. Onderweg begon het even hard te regenen dus moesten we schuilen in een supermarkt. 

Toen we aankwamen bij de dierentuin zag het er leeg uit. Er waren bijna geen bezoekers. Ook zaten de dieren in hele kleine hokken. Een van de jaguars had ook een manke poot. Op het moment dat we bij de jaguars stonden, kwam de verzorger hun voeden. Hij liep gewoon (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 3

Bericht - 03 mei 2019 om 12:51 uur

Dag 3
Deze nacht heb ik erg vast geslapen en ook tot wat later (8 uur). Toch ben ik wel moe vandaag.
Het is vandaag de dag van de arbeid dus iedereen is vrij. Ook heeft het heel hard geregend en de straat voor ons huis is overstroomd met water. Dit was een rustig dagje thuis voor ons. Ik heb een beetje in de tuin gezeten en op mijn kamer een serie gekeken. 
‘s Avonds waren onze huisgenoten uit een dus hadden we het huis lekker voor ons zelf. We hadden broodjes hamburger gemaakt en daarna een spelletjesavond gedaan. Het was erg gezellig.

(...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 2

Bericht - 03 mei 2019 om 12:48 uur

Dag 2 
Ik kon merken dat ik last had van mijn jetlag. Om 6 uur was ik alweer klaar wakker.  We hadden om 9 uur een afspraak bij het RKBO (Rooms Katholiek Bijzonder Onderwijs) om onze stage te bespreken.  De mensen waren erg vriendelijk en alles was goed geregeld. Wel ging alles op Surinaams tempo.
Een afspraak die een half uur kon duren, duurde uiteindelijk 2 uur.
‘S middags hebben we een taxi gebeld om boodschappen te doen bij de supermarkt ‘Chois’. Hier hebben ze alles. Wij zouden gaan koken ‘s avonds voor ons en een aantal huisgenoten. Wat ik erg bijzonder (en eigenlijk ook een beetje ongemakkelijk) vond was (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 1

Bericht - 03 mei 2019 om 12:43 uur

30/04/'19

Dag 1
De dag begon vroeg maar erg goed. We zijn erachter gekomen dat we prachtig uitzicht hebben vanaf het balkon en het huis is erg ruim. Ook hebben we onze huisgenoten ontmoet. We wonen met 15 man in totaal maar dit is niet te merken. 
De helft van onze huisgenoten komt uit België en de rest komt uit Nederland.
Het huis zelf heeft alles wat je nodig hebt maar je moet niet teveel verwachten. Voor in Suriname is het top. Ook hebben we een zwembad in de achtertuin, heerlijk!  ‘s Ochtends zijn we naar SUforYou gegaan om te laten weten dat we goed zijn aangekomen (dit is de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De heenreis

Bericht - 01 mei 2019 om 23:20 uur

28/04/'19

De heenreis 
28 april was het zover. Klaar om voor 10 weken naar Suriname te gaan samen met Kimberly, Merlin en Iris. Bepakt en bezakt stonden we met z’n allen op Schiphol. Het afscheid was moeilijk maar gelukkig heb ik zo’n fijne familie en vriend dus ik kon goed afscheid nemen. 
In het vliegtuig begon het avontuur al. Nadat we al een aantal minuten aan het opstijgen waren, was er naast ons nog steeds een man met iemand aan het bellen. Na een tijdje hoorden we iemand, vanaf de andere kant van het vliegtuig, schreeuwen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie