Avatar Nancy de Koning

Nancy de Koning

Momenteel is nancydekoningsuriname bezig met de reis Suriname. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van nancydekoningsuriname

Blijf op de hoogte van de reisblog van nancydekoningsuriname door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

een update over de laatste dagen

Bericht - 12 maart 2019 om 00:49 uur

Hoi hoi allemaal! 

Vandaag is het maandag 11- 3-2019, ik ga jullie even een update geven  over wat ik de laatste dagen gedaan heb.

Afgelopen vrijdag ochtend kwam Chico ( de chauffeur die aangesloten zit bij mijn organisatie) mij ophalen om mijn visum te regelen voor de laatste maand hier in Suriname. Bij de vreemdelingendienst ging het erg vlug en binnen ongeveer 15 minuten  stonden  we al weer buiten en nu mag ik officieel tot 1  Juni hier blijven! Toen we klaar waren zijn we naar mijn stage gereden om daar kennis te gaan maken met de Baas en leiders en leidsters van daar. Het zijn hele erge lieve mensen en (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Dag 2

Bericht - 07 maart 2019 om 14:08 uur

Hoi hoi allemaal,
Vandaag is het alweer de tweede dag, 
De vlucht is goed verlopen, hij heeft zo´n 8 uur en driekwartier geduurd. Wel hebben  we wat turbulentie gehad. Eenmaal op het vliegveld aangekomen ben ik richting de douane gelopen. Daar kon ik al goed wennen aan het Surinaamse tempo aangezien het erg lang duurde in de rij. Vanaf het vliegveld was het nog  1,5 uur rijden richting het appartement waar ik verblijf. 
Daar aangekomen heb ik nog even naar het thuisfront gebeld, onder de douche gegaan  en toen  meteen naar bed gegaan. De volgende ochtend werd  ik om half 9 opgehaald, toen  heb ik een rondleiding gekregen door Paramaribo. (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

vertrek

Bericht - 04 maart 2019 om 22:45 uur

Morgen is het dan eindelijk zo ver na maanden van voorbereidingen zal ik dan eindelijk gaan vertrekken voor mijn stage in Suriname.
Om 11.20 uur zal ik de lucht in gaan en om 16.30 uur Surinaamse tijd aankomen (20.30 uur Nederlandse tijd).
Ik ben heel erg benieuwd wat het avontuur mij allemaal gaat brengen. Via deze site ga ik jullie op de hoogte houden over mijn avontuur.

x Nancy

24 reactiesPlaats een reactie