Avatar Nadieh Neerhof

Nadieh Neerhof

Aanmelding + voorbereiding

Bericht - 11 juni 2018 om 15:01 uur

Volgens mij was het september toen ik mijn eerste mail verstuurde naar Rehoboth. Ik beschreef in deze mail kort wie ik was, mijn werkervaring en mijn idee├źn over wat ik in 2018 van plan was. 
Het duurde even voordat ik reactie kreeg, maar ze waren erg enthousiast. Ze herinnerde mij nog van afgelopen zomer. Ik kreeg het aanmeldingformulier opgestuurd.Ook vroegen ze een recensie van een vriendin en een kerkleider. Een vriendin, die ik mijn hele leven al ken, heeft voor mij wat ingevuld. Ook de jeugdleider van de gemeente die ik bezoek vulde een formulier in. 
Zelf ben ik druk geweest (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Keuze voor deze reis

Bericht - 25 maart 2018 om 19:11 uur

In mijn vorige blog had ik beloofd dat ik deze blog zou wijden aan alle voorbereidingen. Maarja, voordat ik kon beginnen met voorbereiden, moest ik natuurlijk nog wel aangenomen worden. Daarom neem ik jullie eerst mee in dat verhaal. 

Om te beginnen wil ik jullie meenemen naar augustus vorig jaar (2017). Ik was net een paar dagen terug uit Zuid-Afrika. Zondags zat ik in de kerk en ging de dienst over hoe je in de praktijk Jezus kunt volgen. Wat past bij jou en op welke manier wil je dit doen? Tijdens deze dienst heb ik gebeden of God aan (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Eerste blog

Bericht - 10 maart 2018 om 12:08 uur

Welkom op mijn blog!
Ja, hoe begin je een blog. Ik zal kort vertellen waarom ik een blog bij ga houden.
Zoals je (waarschijnlijk) weet, vertrek ik per augustus 2018 voor een jaar naar Zuid-Afrika, om daar vrijwilligerswerk te doen. 
Misschien ben ik de eerste uit je omgeving die dit ga doen, maar misschien ook al wel de 3e. Maar ik krijg veel vragen over wat ik allemaal moet regelen. Daarom deze blog.
Stel gerust je vragen, zodat ik die mee kan nemen in de blogs die ik schrijf.
Ik de volgende blog ga ik beschrijven hoe ik tot dit idee ben gekomen en (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie