Avatar Nadieh Lenselink

Nadieh Lenselink

Momenteel is nadiehlenselink bezig met de reis SURINANA. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van nadiehlenselink

Blijf op de hoogte van de reisblog van nadiehlenselink door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Geen aanrader

Bericht - 19 maart 2018 om 20:51 uur

Lieve lezers,

Aller eerst mijn excuses dat ik weer te laat ben met het updaten van mijn leven hier. Ik ben bang dat dit één van de gewoontes is die ik langzaam begin over te nemen van de Surinamers. Daarnaast heb ik ook wel een donders zwaar weekend achter de rug, waardoor zondag mijn lichaam en geest niet geheel op één lijn lagen om iets te kunnen produceren. Genoeg verantwoording afgelegd, het is tijd om even coole verhalen te vertellen. 

Begin van afgelopen week was niet zo spannend. Beetje stage lopen hier en daar, om een beetje ritme in ons leven (...)

Lees verder


5 reacties • Plaats een reactie

Tussen alle gekkigheid, toch een beetje wijsheid

Bericht - 12 maart 2018 om 17:24 uur

Ja hallo daar,

Ik hoor jullie denken... Komt ze aan hoor met haar verhaal, maar wel mooi een dag te laat. Dat klopt inderdaad. Het leven hier is nou eenmaal een gekkenhuis dus niet altijd is er de tijd om even op je luie reet te zitten. Momenteel is dit wel het geval, maar word ik alsnog onderbroken door een leger mieren die een soort speurtocht over mijn toetsenbord aan het doen zijn. Erg afleidend kun je het wel noemen. Toch zit ik er wel weer mooi en neem ik even de tijd om voor jullie een verhaal in elkaar (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Feestje hier, feestje daar

Bericht - 04 maart 2018 om 21:33 uur

Joehoeeee, ben ik weer!


Gaat u er goed voor zitten, want ik heb weer genoeg gekkigheid meegemaakt deze week. 

Het stage lopen is van start gegaan, dus we beginnen een beetje ritme te krijgen. Maandag om 08:00 uur stond ik fris en fruitig op de stoep bij Victory Outreach. Ik had kunnen weten dat op tijd komen wel heel raar is hier, maar goed zo heb ik nog wel even 20 minuten de tijd gehad om te zonnen op de vroege morgen. Vervolgens werd mij alles tot in de puntjes uitgelegd over de instelling. Het gaat hier om een tiental heren, vaak (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Eerste trip

Bericht - 25 februari 2018 om 19:44 uur

Beste mensen,

Wat leuk om jullie weer te mogen amuseren met mijn Surinaamse belevenissen. Ik geef toe dat het schrijven vandaag met iets minder fanatisme gaat, vanwege het feit dat ik zo'n 5 uur geleden mijn bed in stapte. Maar goed, gelukkig ben ik professioneel genoeg om al mijn energie bij elkaar te sprokkelen om jullie niet teleur te stellen. Enig begrip van jullie kant zou natuurlijk wel fijn zijn, dus niet gelijk boos worden als je hier en daar wat spelfouten ontdekt. Nou genoeg onzin, door tot de orde van de dag.

Ik voel alweer een onnodig lang verhaal aankomen, (...)

Lees verder


4 reacties • Plaats een reactie

Acclimatiseren

Bericht - 18 februari 2018 om 17:39 uur

Goedemorgen Nederland,

Het is hier momenteel 11:23 uur en dat leek mij een perfecte tijd om eens een stukje te gaan schrijven. Ik zit hier nu een week en ben voor mijn gevoel al vergeten wat ik allemaal gedaan heb, maar goed ik zal een poging wagen. 

Vorige week stapten we met z'n zessen om 17:00 uur het vliegtuig uit en zette we onze eerste stappen op Surinaamse bodem. Kwamen gelijk in aanraking met een heerlijk temperatuurtje, uit mijn hoofd zo'n 27 graden, en als een stel zombies liepen we het vliegveld uit. Wij voelden ons dan wel geheel onaantrekkelijk, maar (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie