Avatar Nadieh Lenselink

Nadieh Lenselink

De tijd tikt...

Bericht - 25 juni 2018 om 21:11 uur

Ofa!  

Sorry, sorry, sorry mensen… Ik ben jullie en de blog echt niet vergeten, maar ik had gewoon even geen zin in schrijven. Kan het heel rooskleurig brengen, maar zo zit het niet. Ik had het druk, ja echt waar. Afgelopen maand heb ik allereerst mijn ouders op bezoek gehad en een dag na hun vertrek, kwamen twee vriendinnen langs. Een maand vol bezoekjes, betekent natuurlijk ook veel activiteiten ondernemen. Ik wil ze wel bewijzen hoe geweldig dit land is en wat er allemaal te beleven valt. Hiervoor heb ik voor beide bezoeken een paar dingen uitgestippeld die ze gezien moesten hebben.  

Mijn ouders kwamen voor 2,5 (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Terug naar de realiteit

Bericht - 04 juni 2018 om 19:35 uur

Lieve lezers,  

Allereerst mijn excuses! Ik heb lange tijd niks laten horen en dat is niet zo netjes van mij. Ik heb twee moeilijke, maar bijzondere weken achter de rug. Ik zal jullie dan ook precies vertellen waarom.  

Dinsdag 22 mei zaten wij in de auto om de moeder en zus van Ruth op te halen van het vliegveld. Het blijft leuk om bezoek te ontvangen, dus we hadden er weer zin in! Plotseling werden de jongens, die met ons mee waren, gebeld en ze werden er erg onrustig van. Op zich is dit niks nieuws, we zijn wel wat gewend van ze. Tot dat het (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Nog steeds in Suriname

Bericht - 21 mei 2018 om 19:13 uur

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!  

Ik heb weer het één en ander wat ik met jullie wil delen. Op zich niet bijzonder veel uitgevoerd deze week, maar gewoon wat geinige dingetjes die benoemd moeten worden. Is toch zeker wel belangrijke informatie die bijdragen aan dit avontuur. Je kunt nu heel nieuwsgierig zijn of helemaal klaar zijn met dat langdradige gelul. Misschien moet ik maar gewoon to the point komen, want heel veel wijzer zijn jullie nu nog niet. Daar gaan we dan weer lieve lezers… Langzamerhand weet je een beetje wat je te wachten staat, dus je kunt nog terug. De lezers die nu (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Trip Galibi

Bericht - 14 mei 2018 om 18:16 uur

Hey allen,  

Ik ben gister terug gekomen van trip en merk dat mijn hersens moeizaam functioneren. Dus het wordt ook wel flink graven om te achterhalen wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb. Ik zit momenteel op stage mijn blog te schrijven. Het is namelijk maandag en dan moet je de week vooral niet te productief beginnen hè. Lekker ochtendje achterover leunend op kantoor beetje dom van je af lullen. Dus daar gaan we weer.

Maandag… uuuhm, niks bijzonders volgens mij.  

Dinsdag kwam ik op stage en zag ik opeens die schildpad weer rondlopen. De mannen hadden me dus goed geprankt door te doen alsof ze hem gingen opeten. Ze hadden (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Zo simpel weer, maar toch zo uniek

Bericht - 07 mei 2018 om 03:16 uur

Goedenavond trouwe volgers,

Ik heb er weer een week opzitten en ga deze eens mooi voor jullie uittypen. Heb de dames even het huis uit gejaagd, om zo in alle stilte mijn blog te kunnen schrijven. Het was een rustige week, maar hier en daar zijn er wat frappante dingen gebeurd. Daar zal dan ook zeker aandacht aan geschonken worden, dus ga klaar zitten en geniet. 

Maandag begon de dag met stage lopen en eindigde met stappen. Huh, stappen op maandag? Ja. Dinsdag was namelijk een nationale vrije dag. Dag van de Arbeid, lieve mensen. In Nederland doen we hier niet (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Heb m'n best gedaan

Bericht - 01 mei 2018 om 00:18 uur

Haaaaai,

Ik ben weer een tikkeltje aan de late kant. Ik had simpelweg geen zin om te schrijven, dus dan doe ik dat ook lekker niet. Zonder passie en enthousiasme gaan we gewoon geen blog schrijven, punt uit. Gelukkig was dit van korte duur en ben ik er nu weer helemaal klaar voor om jullie omver te blazen. Wordt een hele uitdaging, want ik heb niet veel te vertellen eigenlijk. Maar hé, is dat jullie probleem? Nee toch. Dom zeiken om niks dit, maar op deze manier krijg ik die 1000 woorden wel op papier. Waarschijnlijk beginnen vele van jullie (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Trip Brownsberg en Ston Island

Bericht - 23 april 2018 om 17:00 uur

Een hele goedemiddag lieve lezers,  

Ben ik weer. Terug op de radar, levend en vol prachtige verhalen. Ik heb weer wat leuke activiteiten ondernomen afgelopen week, om jullie tevreden te houden. Weer gek genoeg gedaan om jullie de leukste verhalen te kunnen bieden. Alles voor mijn trouwe volgers.  

Ik merk dat er veel gevraagd wordt naar mijn stage. Iets wat ik niet veel benoem in mijn blogs en ik ook niet te veel over kan vertellen. Toch zal ik jullie even een kleine update geven. Het verloopt super goed en ik heb het erg naar mijn zin! Zoals ik eerder verteld heb, ben ik nu persoonlijk begeleidster van een (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Wekelijkse riedeltje

Bericht - 17 april 2018 om 19:29 uur

Hallo Nederland,  

Hoe gaat het met jullie? Goed? Top, met mij ook. Het mooie weer komt ook jullie tegemoet zag ik al, leuk zeg! Nou, genoeg over jullie… Laten we het eens over mij hebben. Vorige week was over het algemeen een rustige week. Houd natuurlijk niet in dat ik niks te vertellen heb. Ik weet er vast wel weer iets van te maken, maar verwacht geen spannende jungle verhalen of iets dergelijks. Kan mij momenteel ook eigenlijk slecht herinneren hoe vorige week er uit zag. Mijn hersenen hebben enige kortsluiting na afgelopen weekend, maar ik doe m’n best.

Oké, maandag… Stage gelopen. Was dat het? Ja, (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Hoe ik zo'n rustige week, toch zo vol kan lullen...

Bericht - 08 april 2018 om 19:44 uur

Goedemorgen mensen,

Ik ben vandaag met het goede been uit bed gestapt en dacht, laat ik deze lieve mensen eens een beetje tevreden houden en een keer op tijd de blog online gooien. Het was een week van bijkomen, verwerken en nagenieten van het legendarische tripje naar Apiapaati.

Maandagavond waren we pas laat terug van de trip, maar voor dinsdag stond gewoon de wekker weer op 07:00 uur. Het sprookje was voorbij en het zogenaamde 'burgerlijke leventje' was weer begonnen. Als je dan net terug bent uit de jungle is er niks mooier dan op de volgende wijze geconfronteerd te (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Paastrip Apiapaati

Bericht - 04 april 2018 om 19:32 uur

Gu Neti,

Ga er goed voor zitten, want ik heb veel te vertellen. Plof op de bank, pak een glas wijn, voor moeders nog een paar choco pinda's erbij en laat dit verhaal even over je heen komen. Ik heb werkelijk waar geen idee waar ik moet beginnen, maar ik maak er wel wat van. 

Het was een drukke stageweek met vele afspraken en gesprekken. Op m'n fiets cross ik de hele stad door van de ene afspraak naar de andere. Van het ziekenhuis naar de apotheek en dan weer door naar de huisarts. Tussendoor nog met de bus langs de Home (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2