Avatar Moreen Crandel

Moreen Crandel

Nog veel langer weg

Bericht - 21 mei 2018 om 18:40 uur

Hoi allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb het dan ook super druk gehad.
In mijn laatste post had ik het over assessements die ik moest gaan doen. Die zijn nu allemaal afgerond en goed gegaan. Ondertussen ben ik alweer bezig met de laatste assessements van het jaar en de eindshowcase. 

Ik zal beginnen bij waar ik ben gebleven vorige keer. Vanaf februari heb ik meegedraaid bij een musicalgroep in Chichester. Elke woensdag avond repetitie voor een showcase en de laatste weken ook zondagen. Deze showcase was 2 weken geleden. Het ging super goed en het was leuk om weer (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Spannende tijd

Bericht - 06 januari 2018 om 17:17 uur

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb gepost. Er is ondertussen heel wat gebeurt dus even snel een kleine samenvatting.

Ik ben een level omhoog gegaan met Engels, van B2/3 naar C1/2.
Verder heb ik veel steden bezocht. Ik ben ben met Papa, Mams en Rens een weekend naar Londen geweest. We hebben
een fietstocht gemaakt door Londen, vuurwerk bekeken en de hotspots bezocht. Ook ben ik naar een kerstmarkt in Bath geweest met Shivanne. Het was super druk en terug heb ik er dan ook 4 uur over gedaan om thuis te komen, door deze drukte. 
Met school (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Alweer 7 weken in Engeland

Bericht - 28 oktober 2017 om 17:13 uur

Er is alweer een hoop gebeurt na mijn laatste blog.

Er zijn 7 weken voorbij en ik voel me al helemaal thuis. School gaat goed ik heb m'n eerste assessments (toetsen) gehad. Ik heb vrienden gemaakt ben naar verschillende steden geweest en heb het super naar m'n zin. 

Deze week was het half term (vakantie) en heb ik besloten om toch een paar daagjes naar ons koude kikkerlandje te komen. Zondag ticket geboekt en maandag zat ik in t vliegtuig, na heel wat gedoe. Het stormde hier, dus op het laatste moment werd mijn trein gecanceld, dus moest ik een (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

The time flies when you are having fun

Bericht - 02 oktober 2017 om 17:33 uur

Zoals de titel al zegt "de tijd vliegt'. Dit word alweer mijn 4e week en het is dus ook al een tijdje geleden dat ik een blogpost heb geplaatst. 

Ik heb nu 2 weken lang meegedraaid met alle lessen. Ik ben begonnen met tap. De eerste les was niet zo'n succes, maar gelukkig, nu ik mijn 3e les heb gehad, gaat t al een stukje beter. Al is er wel nog behoorlijk wat werk aan de winkel. Mijn jazz lessen gaan super. Maar hier heb ik dan ook al heel wat jaren ervaring mee. Bij zang zijn we bezig met (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Mijn eerste week

Bericht - 19 september 2017 om 21:03 uur

Laat ik eens beginnen met te zeggen 'WOOW". De eerste week is super snel voorbij gegaan. Maar ik zal beginnen bij het begin.

Vrijdag 8 september om 4 uur in de ochtend vertrokken. Om 13.00 kwamen we aan bij de campus. Ik heb me ingecheckt, ik kreeg mijn kamer en we gingen alles uitpakken. Vervolgens hebben mn ouders en ik boodschappen gedaan en wat gegeten in Chichester. Toen kwam het moment dat we afscheid moesten nemen. Dat was zeker niet makkelijk en er is wel een traantje gelaten. Maar ja en dan, je bent alleen in een vreemde kamer, vreemde (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Nog 1 week te gaan

Bericht - 02 september 2017 om 13:33 uur

Het is zo ver, nog 1 week en dan zit ik in Engeland (chichester) voor een jaar. Zoals de meeste van jullie weten ga ik Musical Theater studeren. Dat houd in; ZIngen, Dansen en acteren. Me helemaal uitleven en mezelf ondekken.

Dit word een bijzonder jaar. Ik ga op mezelf wonen, in een ander land, een nieuwe studie en een nieuwe taal. Nouja nieuwe taal, ik kan me al aardig staande houden in het engels. Ik ben zelf nog niet in Chichester geweest, dus het is allemaal nog een grote verrassing. 

Maar goed om terug te komen op "nog maar 1 (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie