Avatar Moreen Crandel

Moreen Crandel

Blijf op de hoogte van de reis van moreencrandel

Blijf op de hoogte van alle blogposts van moreencrandel door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Momenteel is moreencrandel bezig met de reis Study year abroad. Lees hieronder meer!

Spannende tijd

Bericht - 06 januari 2018 om 17:17 uur

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb gepost. Er is ondertussen heel wat gebeurt dus even snel een kleine samenvatting.

Ik ben een level omhoog gegaan met Engels, van B2/3 naar C1/2.
Verder heb ik veel steden bezocht. Ik ben ben met Papa, Mams en Rens een weekend naar Londen geweest. We hebben
een fietstocht gemaakt door Londen, vuurwerk bekeken en de hotspots bezocht. Ook ben ik naar een kerstmarkt in Bath geweest met Shivanne. Het was super druk en terug heb ik er dan ook 4 uur over gedaan om thuis te komen, door deze drukte. 
Met school (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Alweer 7 weken in Engeland

Bericht - 28 oktober 2017 om 17:13 uur

Er is alweer een hoop gebeurt na mijn laatste blog.

Er zijn 7 weken voorbij en ik voel me al helemaal thuis. School gaat goed ik heb m'n eerste assessments (toetsen) gehad. Ik heb vrienden gemaakt ben naar verschillende steden geweest en heb het super naar m'n zin. 

Deze week was het half term (vakantie) en heb ik besloten om toch een paar daagjes naar ons koude kikkerlandje te komen. Zondag ticket geboekt en maandag zat ik in t vliegtuig, na heel wat gedoe. Het stormde hier, dus op het laatste moment werd mijn trein gecanceld, dus moest ik een (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

The time flies when you are having fun

Bericht - 02 oktober 2017 om 17:33 uur

Zoals de titel al zegt "de tijd vliegt'. Dit word alweer mijn 4e week en het is dus ook al een tijdje geleden dat ik een blogpost heb geplaatst. 

Ik heb nu 2 weken lang meegedraaid met alle lessen. Ik ben begonnen met tap. De eerste les was niet zo'n succes, maar gelukkig, nu ik mijn 3e les heb gehad, gaat t al een stukje beter. Al is er wel nog behoorlijk wat werk aan de winkel. Mijn jazz lessen gaan super. Maar hier heb ik dan ook al heel wat jaren ervaring mee. Bij zang zijn we bezig met (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Mijn eerste week

Bericht - 19 september 2017 om 21:03 uur

Laat ik eens beginnen met te zeggen 'WOOW". De eerste week is super snel voorbij gegaan. Maar ik zal beginnen bij het begin.

Vrijdag 8 september om 4 uur in de ochtend vertrokken. Om 13.00 kwamen we aan bij de campus. Ik heb me ingecheckt, ik kreeg mijn kamer en we gingen alles uitpakken. Vervolgens hebben mn ouders en ik boodschappen gedaan en wat gegeten in Chichester. Toen kwam het moment dat we afscheid moesten nemen. Dat was zeker niet makkelijk en er is wel een traantje gelaten. Maar ja en dan, je bent alleen in een vreemde kamer, vreemde (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Nog 1 week te gaan

Bericht - 02 september 2017 om 13:33 uur

Het is zo ver, nog 1 week en dan zit ik in Engeland (chichester) voor een jaar. Zoals de meeste van jullie weten ga ik Musical Theater studeren. Dat houd in; ZIngen, Dansen en acteren. Me helemaal uitleven en mezelf ondekken.

Dit word een bijzonder jaar. Ik ga op mezelf wonen, in een ander land, een nieuwe studie en een nieuwe taal. Nouja nieuwe taal, ik kan me al aardig staande houden in het engels. Ik ben zelf nog niet in Chichester geweest, dus het is allemaal nog een grote verrassing. 

Maar goed om terug te komen op "nog maar 1 (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie