Avatar Milou Uitslag

Milou Uitslag

Hoe zit mijn week er uit?

Bericht - 27 november 2018 om 09:59 uur

Hi!

Weer een berichtje van mij! Still alive. Ik heb het erg naar mijn zin hier en dan vliegt de tijd! Daarnaast plaats ik niet heel veel, omdat op dit moment voor mij hier ook gewoon het dagelijks leven gaande is. Mijn week ziet er ongeveer als volgt uit:
Op maandag moet de oudste naar Kindergarten. Dat is een soort kleuterschool. Dit is drie dagen in de week van 8:30-13:30. Als ik hem heb weggebracht ga ik met de jongste naar Mainly Music. Hier gaan we liedjes zingen en dansen. Daarna nog even naar het strand of een speeltuin. Na de (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

De eerste weken

Bericht - 20 oktober 2018 om 09:25 uur

Hi!
De eerste weken in Australië zitten erop. Wat heerlijk om hier te zijn! Ik zit bij een leuke familie die me warm onthalen. Ik woon twee straten van de zee af en dat blijft speciaal. De afgelopen weken heb ik de omgeving een beetje verkend, ben ik naar Melbourne geweest, heb ik mijn eerste werkdagen gehad en ben ik naar een dierentuin geweest met voornamelijk Australische dieren. Om echte kangaroos en koala’s te zien is bijzonder.

Tot de volgende keer!

Liefs, Milou

4 reactiesPlaats een reactie

Klaar voor vertrek!

Bericht - 29 september 2018 om 11:13 uur

Hi!


Maandag is het zover: ik ga naar Australië! Mijn tas is al ingepakt. Via deze site wil ik jullie zo nu en dan op de hoogte houden van mijn avonturen in Australië. 

Van dit allerlaatste weekend in Nederland maken we nog een feestweekend! Ik heb mijn diploma Pedagogiek in ontvangst mogen nemen, musical Mamma Mia staat nog op de planning en natuurlijk mijn afscheidsfeestje! 

Tot de volgende keer!

Liefs, Milou


2 reactiesPlaats een reactie