Avatar Milou Uitslag

Milou Uitslag

Tasmanie

Bericht - 24 april 2019 om 05:35 uur

Hi!

Afgelopen week ben ik voor een week naar Tasmanie geweest en wat was het mooi! Waar je ook om je heen keek zag je bergen, meren of strand met super blauw water. In dit weekje heb ik een tour gedaan van 5 dagen en hebben we een rondje gemaakt over het eiland. Ik heb watervallen gezien, hikes gedaan, mooie stranden bezocht en kangaroos gevoerd!! Dat was wel erg leuk. 
Een leuk feitje is dat Tasmanie bijna 2x zo groot is als Nederland, maar in Tasmanie wonen 500.000 mensen en in Amsterdam alleen al wonen meer dan 800.000 mensen.
Het was echt (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Druk druk druk

Bericht - 27 maart 2019 om 04:56 uur

Hi!

Daar ben ik weer. Het is even geleden, maar de tijd is voor mijn gevoel voorbij gevlogen! Na de vakantie ging de oudste voor het eerst naar school wat natuurlijk erg spannend was, maar gelukkig heeft hij het erg naar zijn zin. In Australie dragen ze een schooluniform, wat handig is voor in de ochtend, want je hoeft niet na te denken wat je aan moet trekken. De kleuren van deze school zijn geel en paars. 
Zelf heb ik ook weer leuke dingen gedaan in het weekend. Ik ben naar het Artvo museum geweest. Dit is een museum met 2D (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vakantie

Bericht - 30 januari 2019 om 03:22 uur

Hi!

Wauw! Dat omschrijft de laatste twee weken wel redelijk goed. Wat heb ik genoten van mijn vakantie. Australian Open, Janice die kwam, Great Ocean Road, Grampians en Mornington Peninsula Hotspring waren wel de hoogte punten van mijn vakantie. 

Laten we bij het begin beginnen. De eerste dagen van mijn vakantie was ik nog lekker alleen thuis en heb ik lekker rustig aan gedaan en ben ik naar de dierentuin en de kwalificaties van Australian Open geweest. Dit was zo te gek dat toen ik er achter kwam dat ik voor maar $50 op maandag de Nederlanders Bertens en Haase kon zien, (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Feestdagen

Bericht - 30 december 2018 om 11:23 uur

Hi!

Weer een berichtje vanuit Down Under met de kerstdagen achter de rug. Kerst met 30 graden is toch wel een beetje gek. Ondanks de warmte heb ik leuke dagen gehad. Op 1e kerstdag hebben we uitgebreid ontbeten, zijn we naar het strand geweest en hebben we allemaal wat gemaakt voor het kerstdiner. 2e kerstdag kennen ze hier niet, maar heet Boxingday. Er is veel sale in de stad. Daarom ben ik met een andere aupair naar Melbourne gegaan. Het was er echt mega druk, er stonden grote rijen voor de winkels, heb mijn ogen uit gekeken. Was leuk om (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Hoe zit mijn week er uit?

Bericht - 27 november 2018 om 09:59 uur

Hi!

Weer een berichtje van mij! Still alive. Ik heb het erg naar mijn zin hier en dan vliegt de tijd! Daarnaast plaats ik niet heel veel, omdat op dit moment voor mij hier ook gewoon het dagelijks leven gaande is. Mijn week ziet er ongeveer als volgt uit:
Op maandag moet de oudste naar Kindergarten. Dat is een soort kleuterschool. Dit is drie dagen in de week van 8:30-13:30. Als ik hem heb weggebracht ga ik met de jongste naar Mainly Music. Hier gaan we liedjes zingen en dansen. Daarna nog even naar het strand of een speeltuin. Na de (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

De eerste weken

Bericht - 20 oktober 2018 om 09:25 uur

Hi!
De eerste weken in Australië zitten erop. Wat heerlijk om hier te zijn! Ik zit bij een leuke familie die me warm onthalen. Ik woon twee straten van de zee af en dat blijft speciaal. De afgelopen weken heb ik de omgeving een beetje verkend, ben ik naar Melbourne geweest, heb ik mijn eerste werkdagen gehad en ben ik naar een dierentuin geweest met voornamelijk Australische dieren. Om echte kangaroos en koala’s te zien is bijzonder.

Tot de volgende keer!

Liefs, Milou

4 reactiesPlaats een reactie

Klaar voor vertrek!

Bericht - 29 september 2018 om 11:13 uur

Hi!


Maandag is het zover: ik ga naar Australië! Mijn tas is al ingepakt. Via deze site wil ik jullie zo nu en dan op de hoogte houden van mijn avonturen in Australië. 

Van dit allerlaatste weekend in Nederland maken we nog een feestweekend! Ik heb mijn diploma Pedagogiek in ontvangst mogen nemen, musical Mamma Mia staat nog op de planning en natuurlijk mijn afscheidsfeestje! 

Tot de volgende keer!

Liefs, Milou


2 reactiesPlaats een reactie