Avatar Michelle van de Put

Michelle van de Put

Dag 4/5: 27/28-07-2017

Bericht - 02 oktober 2017 om 17:08 uur

Vanmorgen hebben we wat uitgeslapen ontbeten onze spullen gepakt en rond 12.00 uur uitgecheckt. Onze backpacks passen nu al amper dicht dus dat belooft nog wat. 
We hebben een uber'tje gepakt naar de office van Omar om daar onze bagage af te geven voor de tour. Omdat mijn simkaart die ik gister kocht het nog niet deed, gingen we in de tussen tijd terug naar het tentje. Waren we opgelicht of was er wat anders aan de hand. Het duurde wat langer maar over een paar uur zou hij het doen. En zoals ze dat zeiden deed hij het ook. (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Dag 3: 26-7-2017

Bericht - 02 oktober 2017 om 16:46 uur

Vanmorgen lekker m'n haartjes gewassen en ontbeten beneden in de lobby. Erg lekker warm gekruid eten met fruit en cakejes. Daarna even opfrissen,tas inpakken en wachten op de chauffeur die Omar van de VVV heeft geregeld. Iets verlaat natuurlijk door dit verkeer hier komen 2 mannen aan in een auto. Instappen, kennis maken en de tour kan beginnen. We zijn eerst een half uur onderweg om de stad uit te komen daarna laten ze alle "mooie" plaatsen zien in Mumbai. Van de slobbe wijken waar de mensen aan het werk zijn tot de plek waar ze kleding wassen en (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Dag 1: 25-07-2017

Bericht - 02 oktober 2017 om 15:57 uur

Om 12 uur ontwaakte we uit onze diepe slaap. Na een douche zijn we wat gaan eten in de buurt. Eerst beneden bij de receptie de wifi fixen, tripadvisor checken en lopen maar. Hier hebben we gegeten bij een nette tent. Verschil zie je meteen. Rijke mensen eten daar, deur word voor je open gedaan en de airco staat super hoog. Vet koud dus. Ik at heerlijke noedels en Jorg gekruid rijst in zeewier. Daarna gingen we wat lopen door de stad. Iedereen maar dan ook iedereen kijkt me aan. Echt niet normaal.. er lopen bijna geen toeristen dus (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

De Heenreis: 24-7-2017

Bericht - 02 oktober 2017 om 15:43 uur


De wekker ging vroeg vanmorgen want ja ja vandaag vliegen we naar India. Let the vacation begin! Ik heb er hard voor gewerkt tot en met zaterdag avond dus laat het avontuur maar beginnen. Om 5 uur stonden we op. Ami en koda hebben we gisterochtend al weggebracht naar Emmy en Niek. Rond 6 uur reden we naar Thijmen en Annemiek want Thijmen brengt ons in Jorg z'n auto naar Schiphol, hoe chill is dat! Eenmaal op schiphol ging alles volgens plan. We waren op tijd dus de drukte voor. Op ons gemak door de douane en lekker ontbijten. (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie