Avatar Michelle van de Put

Michelle van de Put

Dag 15: 07-08-2017

Bericht - 08 maart 2018 om 15:55 uur

Ik begin met mopperen want man man wat een vreselijke plek is Ranthanbore. Werkelijk de jeepsafari ging in de ochtend niet door. Na we wakker werden dus maar informeren wanneer dan wel. Wat denkte. Is dat national park 3 dagen dicht i.v.m. feestdagen! Hell no zitten we daarom in dit vieze hotel. Dikke doei. Wat telefoontjes naar Omar maar ook hij kon niks regelen helaas.. dan maar spullen pakken en richting Agra. Omar nog even gebeld of ie wat moois kan fixten. 
De rit was erg lang. Ruim 6 uur zaten we in de auto. Onderweg zagen we weer vanalles (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 14: 06-08-2017

Bericht - 08 maart 2018 om 15:13 uur

Op naar Ranthanbore!! Tijgers here we come. Naar een rit van 3 uur en eerst naar Monkey town te zijn geweest in Jaipur komen we aan. De apen waren niet agessief. Het was er wel vies en omdat het vandaag een festival was rondom de god Shiva waren er al vroeg veel mensen daar. Iedereen loopt in een oranje outfit achter wagens met boxen en harde muziek. Leuk om eens te zien. 
We hebben wat kiekjes gemaakt en daarna gaan rijden naar de volgende plek. 
Een prima rit maar het plaatsje is niet veel. Erg klein en niks te doen of (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 13: 05-08-2017

Bericht - 08 maart 2018 om 15:05 uur

Vanmorgen matig ontbeten in het restaurant beneden. Het is niet veel helaas. Daarna onszelf ingesmeerd want het wordt een warme dag en vertrokken door de stad. We begonnen bij een monument waar we na wat trappen en paraderende olifanten de top bereiken. Mooi uitzicht maar vreselijk warm. Waarschijnlijk door dat gezweet is er zonnenbrand in mn ogen gekomen. Het gevolg een facking chagrijnige mies met brandende ogen die niks zag! Pff dus daarna hop naar het hotel make up eraf en ogen spoelen. Dat luchtte gelukkig op. We konden weer verder en wel naar Jaipur Palace en nog andere monumenten. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 12: 04-08-2017

Bericht - 08 maart 2018 om 14:56 uur

Toen we vanmorgen wakker werden was er wat onduidelijkheid over de vertrekdatum. Wij dachten vandaag maar Joginder en Omar morgen omdat we een extra nacht wilde blijven. Nee nee.. dus Omar bellen en die fixte dat we om 11.00 uur uit konden checken. Op naar Jaipur een rit van 3 uurtjes. Een goede weg was het dit keer waar we over reden. 
Onderweg moest de chauffeur een paar keer uitwijken of vol op de rem voor overstekende koeien. Verder was het een prima rit. Jaipur binnengereden wisten we meteen dat het een grote stad was. Man man.. rommel veel getoeter, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 11: 03-08-2017

Bericht - 08 maart 2018 om 14:46 uur

We konden ons bed niet uit vanmorgen dus i.p.v. 9 uur lieten we Joginder om 10 uur komen. Het ontbijt wat prima, gezellig met toeristen bij elkaar. Ik at voor de save maar joyhurt met suiker haha. Ingesmeerd tas gepakt en instappen maar. We stopten in het centrum. Joginder legde uit dat we beter konden lopen om alles te zien. Hij was vandaag zelf niet zo lekker dus dit kwam hem goed uit. Lopen lopen door de hitte. Miss can i.... hello.... namasthe.... kom kom.. om gek van te worden. We liepen de drukte uit en besloten het vandaag anders (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 10: 02-08-2017

Bericht - 08 maart 2018 om 14:38 uur

Vanmorgen zijn we om 10.00 uur vertrokken met bagage en een half ontbijtje achter onze kiezen naar Pushkar. We zijn zo'n 4 uur onderweg geweest. Gelukkig hoefde we niet te stoppen voor een bezoek aan de toilet. Het was afwisselend slechte weg met veel keulen, modder en hobbels waardoor we iedere keer flink moesten afremmen. Was het niet daarvoor dan moesten we wel op de rem voor geiten of koeien. Ze doen alles om deze beesten niet te raken. Onderweg zagen we weer veel armoede, vieze gebouwen, kinderen, beesten en werkende mensen. Vooral veel vrachtwagenchauffeurs zagen we. 
We stopte ergens (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 9: 01-08-2017

Bericht - 08 maart 2018 om 14:25 uur

Het is even een paar dagen stil geweest. Niet omdat we het zo druk hadden hoor, nee we lagen doodziek op bed. Wtf is me overkomen gek. Van overgeven tot diarree vet erge buikkrampen en dat zo'n 2 dagen lang. Nou ik kan je verzekeren dit was 1x India en nooit meer. Wat een viezigheid, niet gek dat ik hiervan ziek wordt. 
Even terug naar de reis want we zijn de 29e van Udaipur naar hier; Jodhpur gereden. Klein afstandje zij de chauffeur... uhm uhm facking 6 uur in die stomme auto gezeten. Plus wat verkeerd gegeten maakt me ziek. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 6: 29-07-2017

Bericht - 08 maart 2018 om 14:12 uur

Vanmorgen ging rond 7 uur de wekker. 8 uur zaten we fris aan het ontbijt en om 9 uur werden we opgehaald door onze chauffeur. Vandaag gaan we Udaipur bekijken. We hadden gister al een paraplu gekocht en deze ging vandaag weer mee want het weer ziet er niet zo best uit. We hebben wat rondgereden in de stad. "Toet toet" daar komen we aan. We stopte bij een mooie tuin de Saheliyon Ki Badi Garden. Erg mooi met fonteinen, bloemen en eekhoorntjes. Vandaag probeerde ze weer een gids mee te sturen (ze doen werkelijk alles om geld te (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 4/5: 27/28-07-2017

Bericht - 02 oktober 2017 om 17:08 uur

Vanmorgen hebben we wat uitgeslapen ontbeten onze spullen gepakt en rond 12.00 uur uitgecheckt. Onze backpacks passen nu al amper dicht dus dat belooft nog wat. 
We hebben een uber'tje gepakt naar de office van Omar om daar onze bagage af te geven voor de tour. Omdat mijn simkaart die ik gister kocht het nog niet deed, gingen we in de tussen tijd terug naar het tentje. Waren we opgelicht of was er wat anders aan de hand. Het duurde wat langer maar over een paar uur zou hij het doen. En zoals ze dat zeiden deed hij het ook. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 3: 26-07-2017

Bericht - 02 oktober 2017 om 16:46 uur

Vanmorgen lekker m'n haartjes gewassen en ontbeten beneden in de lobby. Erg lekker warm gekruid eten met fruit en cakejes. Daarna even opfrissen,tas inpakken en wachten op de chauffeur die Omar van de VVV heeft geregeld. Iets verlaat natuurlijk door dit verkeer hier komen 2 mannen aan in een auto. Instappen, kennis maken en de tour kan beginnen. We zijn eerst een half uur onderweg om de stad uit te komen daarna laten ze alle "mooie" plaatsen zien in Mumbai. Van de slobbe wijken waar de mensen aan het werk zijn tot de plek waar ze kleding wassen en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2